10-05-27

100527

Dagen har varit ganska bra faktiskt.
Hade musikredovisning som jag inte vet alls hur den gick, antagligen ganska dåligt, men jag hoppas på det bästa!! :D
Hade även muntliga nationella i engelska och fick VG+, vilket jag är jättenöjd med eftersom att prata inte är min starka sida, varken på engelska eller svenska. Jag tror faktiskt jag har chans att få tillbaka mitt MVG nu, blev sänkt i vintras men jag tycker att det har gått bättre under våren.
På SO:n fick vi veta betygen, blev höjd i geografi vilket känns jättekul. Inte för att jag inte var nöjd med mina betyg som de var, men det känns alltid bra att få bekräftat att andra tycker att man har förbättrat sig.
Förresten, muntliga i engelska var det nationella provet som jag hade bävat mest för... men det kändes väldigt mycket bättre än väntat.

Efter skolan stannade jag, Sofie och Rebecka kvar i Götene. Vi gick till biblioteket där jag och Sofie pluggade lite spanska inför provet imorgon. Ett prov som jag hoppas inte har alltför stor påverkan på betygen, för jag känner att det har gått väldigt bra med spanskan det senaste, i alla fall så har Graci verkat jättenöjd, och jag vill inte förstöra det nu.
Senare gick vi till Café Esperanza där vi såg på lottdragningen till UKM. Ett bidrag från Götene gick vidare, men det var inget av de jag allra helst hade velat. Men kul ändå att det var någon! :)

Sedan jag kom hem har jag skrivit lite på min bokrecension som ska lämnas in imorgon, men den är inte klar. Känns inte något vidare bra. Jag får typ gå upp tidigt imorgon bitti och skriva färdigt. För nu måste jag sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0