10-05-10

100510

Den här dagen har varit en helt okej dag. Skoldagen började med lite allmän irritation på mina klasshandledare, för att de bara svarar köttfärs på frågan vad det blir för mat och föreslår att vi ska åka till Blomberg för 5000 kronor. Fast det där var kanske egentligen inget att vara arg på, men när de är som de är (allmänt väldigt ickebra lärare) och aldrig berättar någonting för klassen (typ sådana saker som alla andra klasser får veta) så orkar man inte riktigt med dem. Sedan fortsatte dagen med fysik och slapp matte, sedan idrott med oseriöst beachvolley och basketspel. Sist bild då jag inte gjorde någonting och efter skolan så stannade jag kvar och skrev historiaprov. Med lite skumma frågor, så det gick inget vidare.

När jag kom hem blev dagen lite roligare. Jag kollade posten som vanligt när jag gick av bussen och brevlådan var typ fullproppad. Tidningen som ingen hämtade i morse, reklam i massor, några brev och ett skumt paket låg där. Åtminstone tyckte jag att paketet såg skumt ut då. En genomskinlig plastpåse med något mjukt rött i. Först såg jag inte att det satt någon lapp eller något på, så jag tänkte att det kanske hade åkt ur något större paket och hamnat i våran brevlåda av misstag. Inte jättetroligt kanske, men jag kom inte på någon bättre teori. Sedan, när jag kom in och kunde lägga ifrån mig allt annat jag hade i händerna så kollade jag på påsen igen och såg att det visst satt en lapp på. Haha. Och på lappen stod mitt namn (och adress förstås)! Innehållet i påsen var grejerna jag beställde i fredags, invirat i något rött papper. Så var det mysteriet löst och jag blev glad :D

Det jag köpte var en t-shirt och tygkasse från DEM collective. Och åh, jag gillar t-shirten! Kassen/väskan var det väl inget fel på heller, men texten som var på syntes knappt och jag insåg att det kanske var ett ganska onödigt köp. Men jag är absolut nöjd.

Måste bara berätta om en skum grej som hände för en stund sedan. Jag stod inne på toaletten, också hör jag att mamma säger "Vad vill du Sandra?". Hon var en bit ifrån och det var inte precis som att hon ropade på mig, men jag kunde ändå höra att hon sade så. Så jag frågade "Va?", för jag hade ju inte sagt något. Men då visar det sig att min mobil har ringt till mamma. Skitskumt, eftersom min mobil låg i min väska som låg på golvet i mitt rum. Jag fattar inte hur den kunde ringa upp mamma sådär... Jag antar att det låg en bok eller något över som tryckte på några knappar, för någon annan förklaring finns nog knappast, men det är ändå konstigt att det hände när jag inte var där. Jag tycker att det vore troligare om det hände när jag flyttade på väskan eller något. Skumt var det, men jag lär nog inte komma fram till vad som egentligen hände så jag ska inte lägga ner mer tid på att tänka på det nu. Den tiden behövs till bokrecensionsskrivande. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0