10-05-09

100509

Efter senaste blogginlägget så fortsatte gårdagen med slappande och på kvällen 18-årsfest hos Rebecka.
Det var massa trevligt om man bortser från huvudvärken som jag hade nästan halva kvällen.

Idag gjorde jag en trevlig upptäckt när jag plockade bland lite grejer i min skrivbordshylla. Jag hittade ett kuvert med tre hundralappar som jag hade glömt bort. Julklappspengar, tror jag att det var. Det var likadant en annan gång, för kanske ett halvår sedan, då jag hittade fyra hundra (om det inte var ännu mer)! Haha, även om man faktiskt hade pengarna förut så känner man sig lite rikare efter en sådan upptäckt. (Y)
Jag upptäckte också att jag hade min svenskabok med mig hem i väskan, så då kan jag fortsätta på min bokrecension redan idag och slipper bli jättestressad i morgon. Mindre trevligt är att jag inte kan hitta min halvfärdiga bilduppgift som jag ska redovisa imorgon. Och det blir inte så lätt att göra om den från början heller. Aja, det löser sig väl på något sätt.

Såg förut att jag hade fått ett mail om att sakerna jag beställde i fredags har skickats, så då borde det ju inte dröja så länge innan jag får dem! Wihoo :)

Nu sitter jag här och lyssnar på skum musik och tänker på vad jag borde göra nu, nämligen skriva bokrecension! Bäst att jag slutar skriva så kanske jag tar tag i det där pluggandet någon gång, även om det lär dröja en halvtimma eller två. Eller tre. Tråkigt blogginlägg men så äre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0