10-05-08

100508

Det är lördag, klockan är snart halv tio och jag har redan varit vaken en stund. Vaknade nog vid halv åtta eller något sådant, trots att jag gick och la mig efter tolv i natt. Inte riktigt likt mig, jag brukar oftast sova längre på helgerna, men förmodligen berodde det på att jag var hemma igår kväll (och därför inte tröttade ut mig något överdrivet mycket).
Igår var jag hemma från skolan, precis som i torsdags. Egentligen mådde jag bättre och hade säkert klarat av att åka, men vi hade orienteringsdag och det känns ju värt att åka till skolan för att trötta ut sig av orientering när man inte är helt pigg. Not. Så jag stannade hemma och vilade och det är jag glad för. Nu mår jag mycket bättre än i onsdags (då jag inte mådde alls särskilt bra).
Är bara väldigt stressad över hur jag ska hinna med allt skolarbete som måste göras.
I torsdags skulle jag haft historieprov men eftersom jag inte var i skolan kanske jag får göra det på måndag. På måndag ska även en bilduppgift vara klar. Tills på tisdag ska jag gärna ha hunnit sy fast två volanger på min klänning som jag syr i slöjden, och jag ska även ha gjort en hemkunskapsläxa och skrivit färdigt en bokrecension. Till saken hör att jag varken har bokrecensionen (som jag har börjat lite med) eller hemkunskapsboken med mig hem, så båda de grejerna måste jag göra på måndag. Och då gäller det att jag har världens motivation att plugga på måndag. Vi får väl se hur det blir med det..

Igår kände jag lite shoppingglädje. Den bättre sortens sådan. Jag beställde två grejer och har jag tur så kommer de på posten i mitten på nästa vecka. Då ska jag berätta vad det var jag köpte.
Igår sydde jag faktiskt en del på min klänning också. Eller, jag ska väl inte påstå att jag fick mycket gjort, jag sydde fast rynktråd på en volang också sydde jag fast en volang på klänningen. Men det tog rätt lång tid och var inte helt lätt och jag var nöjd med det jag fick gjort.

Nu tycker jag att ni ska lyssna (och framförallt titta!) på den här lille killen. Jag ler stort och kan inte slita blicken från honom när jag ser videon. Urgulligt! Alla hans roliga miner, haha!

http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4&feature=player_embedded

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0