11-08-07

Ursäkta mig...

Jag vill öppna fönstret på vid gavel, ställa mig där och invänta nästa skrik, sedan bara smälla igen fönstret det hårdaste jag kan. Så vill jag göra resten av dagen, och alla andra dagar. Kanske ska ta och skrika lite också. Är äckligt frestad att göra det alltså. Synd bara att det inte hjälper mot någonting. Synd bara att jag är tillräckligt smart för att fatta det också.

Mary Anne's a...

11-07-23

Btw.

Är det bara jag som har börjat få några konstiga reklamkommentarer i bloggen? Själva kommentarerna ser ut som om det var en privatperson som hade skrivit dem, men länken går till något helt annat. Typ smslån och diverse försäkringar. Har fått tre stycken, vilket i och för sig inte är mycket, men jag fattar inte grejen. Även om det inte är en stor grej, vem uppskattar ett företag som gör reklam genom att luras? Måste ju finnas bättre sätt att göra reklam på.

11-07-23

Finfrustration

Är det bara jag, eller har jag rätt i att allt helt plötsligt har blivit så fint? Att folk mycket oftare säger att saker, människor, ord, stunder, ja vadsomhelst, är fint? Eller har det alltid varit så? Kanske. Eller överdriver jag bara? Förmodligen.

However, någonting med det får mig att bli lite frustrerad, äcklad, jag vet inte riktigt. Jag tycker fruktansvärt mycket om sådant som är fint, men någonting är det. Jag kan inte riktigt sätta ord på det och det gör mig bara ännu mer frustrerad. Och jag vet inte vad det är för vits med att publicera det här inlägget när jag ändå inte kommer fram till något men kanske, kanske finns det någon som känner något liknande. Chansen är väl liten dock. Inte för att jag bryr mig, jag vet ju inte riktigt vad jag själv tänker. Så är det ibland.

Men hey, finns det någon som kan göra ett försök att sätta ord på mina tankar så gör det!

11-07-18

Använd alla dina kläder

Det här verkar rätt kul alltså. Ska försöka göra det på något sätt. Kanske inte riktigt lika strängt som det ska vara egentligen, men ändå. Använda alla mina kläder ska jag!
Kan för övrigt informera om att jag har en kort facebookpaus, typ till på lördag. Kanske längre, men tänker logga in då och se om något har hänt, vilket det säkert inte har.
Imorgon ska jag kanske ta och promenera till biblioteket, där har jag inte varit på väldigt länge. När jag var liten var jag ganska ofta där och gick längs med hyllorna och letade böcker. Vill göra så igen. Inte gå dit för att jag har suttit vid en dator och läst om en bok, kollat upp om den finns på biblioteket för att sedan kunna låna den. Utan bara gå där och leta efter böcker jag aldrig hört talas om men som verkar bra, låna så många böcker som jag kan bära hem.

11-07-07

Något härligt!

Tredje musiktipset i rad, men det hoppas jag ni står ut med. Detta är i alla fall vad jag har fastnat för ikväll.


Long Story Short by Clockwisesweden

11-07-06

Just a Dream

Känner inte att jag har så mycket att skriva, så det blir en låt till. Just a Dream med Natalie Migdal, en finmysig låt som var med i senaste uttagningen till melodifestivalens webbjoker.

11-07-03

I'm still falling. Winter had it all, but the summer knows nothing.Fint, tycker jag!

11-07-01

Vad är grejen?

Hur fick jag nio läsare igår? Det brukade jag ju bara få när jag länkade på facebook förut, knappt ens då. Hej människor!

11-06-30

Gungeligung

Idag vaknade jag tidigt, kanske vid sjutiden, av att de klippte gräset ute på gården. Tycker allt att de kunde börjat bara lite senare med att klippa gräset på gräsmattorna utanför typ fyra hyreshus, men icke. Haha, har de verkligen inget lite tystare arbete de kan börja dagen med?
Jajaja, efter lite slöande under dagen begav jag mig till det röda huset i den lilla byn, för att äta lite grillat till lunch tillsammans med min far. Efter det tyckte jag att vi skulle ta ner våran gungstol från garagevinden (vilket jag har tyckt ett bra tag nu) och så fick det bli. Så sedan satt jag och gungade i den fina vita gungstolen som min farmors far har tillverkat (år 1968, det stod det minsann under stolen!), samtidigt som jag lyssnade på fin musik och löste lite korsord. Gungstolar är mysiga!

11-06-28

Vem är jag? Är jag en människa? Jag heter Jens. Är alla Jens? Yes.

Jag undrar lite vad den här bloggen ger för bild av mig egentligen. Antagligen inte samma bild som jag ger av mig själv in real life såattsäga (jag gillar dock inte irl-uttrycket, det är ju inte direkt så att allt som händer på internet är ett enda stort skämt eller en påhittad saga, internet är också real life). Det mesta jag skriver här på bloggen är antingen lite smådjupa tankar eller konstiga saker. Båda de sakerna är väl kanske sådant som jag inte pratar massor om annars, för jag är oftast inte den som pratar massor. Men. Jag har ju faktiskt bloggen för att skriva av mig. Få ut saker som jag inte skulle fått ur mig genom att prata. Så då är väl kanske hela grejen med min blogg lite att vara som jag inte är, fast som jag ändå är men inte visar utanför bloggen och alltså ha det som något slags komplement till mig själv. Äh. Haha. Lady Gaga, klockan är mycket. GODNATT.

11-06-23

Ahaaha

Jag sitter här och kikar på 365saker.se och lyssnar på Looptroop Rockers.

Har ikväll spelat Sverige-spelet med mamma och kanske har jag lärt mig något nytt. Det vore ju trevligt i så fall.

Jag har seriösa funderingar på att sova på golvet, på min svarta mjuka matta, inatt. Jag vet inte riktigt vad det är (även om jag hade en teori en gång), men det är något som gör att jag trivs bra på golv. Synd bara att mattan är rund och dess diameter inte lika lång som jag. Äh, det funkar nog finfint ändå.

11-06-21

Sápmi sessions

Lyssnar på musik från Svt:s Sápmi Sessions. Jag gillar't.

11-06-19

Nostalgi på hög nivå!

Letade fram min gamla skiva med E.M.M.A. Åh, ganska töntigt men lite bra ändå (jag har lite svårt för att ogilla musik).

Du måste fortsätta vara precis som du är.
Släng inte bort allt hopp och alla drömmar, du kommer behöva dem.
Hur man än är, bara man är sig själv, så lyser man som en stjärna.

11-06-19

Tjatja bloggen. (3)

Jag ligger i min säng i mitt vita rum och latar mig.
Mitt mobilbatteri är slut så om någon försöker nå mig på den vet jag inte om det, men egentligen spelar det inte så stor roll för jag har ändå varken gratis sms eller pengar på mobilen, så jag kan ändå inte nå den som eventuellt försöker nå mig. Och min laddare befinner sig i mitt rum hemma hos mamma, där jag inte är just nu.
Jag har inte riktigt fått sommarlovskänsla än, men tanken slår mig då och då att nu behöver jag inte göra något, jag kan bara vara om det är vad jag vill och det känns sjukt bra. En vecka utan att göra något vore skönt. Kanske att det blir klassträff med gamla klassen på torsdag, och sedan gör jag säkert något på midsommar. Men innan dess vill jag nog helst inte göra så mycket. Jag tänker i alla fall inte ta initiativ till att göra något, men kanske dyker det upp något trevligt ändå.
Nu ska jag fortsätta lata mig.
Farväl bloggen.

11-06-06

Tjatja bloggen. (2)

Efter den här helgen är det faktiskt lite svårt att lyssna på något annat än nya låtar med Veronica Maggio. Hon har liksom fastnat, på något sätt och vis.
Idag har jag diskat. Det var äckligt men vi behöver inte gå in på några detaljer. På tal om äcklig så har jag känt mig lite äcklig idag, bara för att det har varit äckligt varmt och jag har varit äckligt trött, typ.
Har sovit ganska mycket för lite i helgen tror jag. Kom hem sent i fredags, vaknade tidigt i lördags. Kom hem sent i lördags, vaknade nio eller nåt. Kom hem sent i natt, vaknade sent i morses - som tur var, men jag är fortfarande trött. Dock så har helgen varit trevlig, och stundtals ganska spontan! Muy bien.
Imorgon är det skola och jag är inte så värst pepp på det, men det duger väl. Snart är det lov, vilket är en anledning både till att jag inte är pepp på skola och att det ändå duger.
Nu måste jag sova, sa jag att jag var trött?

Hejdå bloggen.

11-06-02

Tjatja bloggen.

Igår hade vi grillkväll med klassen och ett gäng kor och fåglar, det var väldans trevligt det. Åh, jag gillar min klass! Mina kläder har dock en skum doft.
Nu är det långhelg och ingen skola förrän på tisdag och idag har jag mest varit allmänt jättelat och slapp. Gick och köpte en hårbottenmassör för tjugofem pengar på Netto förut, wihoo. Nu tänkte jag ta en dusch och tvätta ut lite eventuellt kvarbliven marschmallows ur mitt hår med hjälp av ett ägg, lite honung och kakao. Mat i håret är grejen, liksom.

Hejdå bloggen.

11-05-17

Hej.

Jag skulle vilja ha fler svarsalternativ till evenemangen på facebook. Vet inte varför. Ja betyder ja, nej betyder nej och kanske betyder allt där emellan. Så det borde ju räcka, men jag vill ha: Ja, Troligtvis, Kanske, Troligtvis inte och Nej. Bara för att jag ibland känner att jag vill svara troligtvis eller troligtvis inte, men när jag ska klicka i svaret så finns liksom inte de alternativen med. Det är tråkigt.

En annan sak jag har tänkt på idag är att det vore kul att kunna alla namnsdagar under hela året. Det skulle vara ganska kul att kunna allt, i hela världen, men det är nog för svårt. Så man får väl ta en sak. Inte för att jag på allvar tänker lära mig alla namnsdagar, men ändå. Haha, nu när jag läste igenom lite namnsdagar så hittade jag namnet Desideria. Jag kommer ihåg att jag jämt brukade titta på namn i almanackan och tänka ut vad jag ville heta. Ett av namnen jag ville ha var just Desideria, har jag för mig. Ett annat var Eugen, men bara tills jag fick veta att det inte var ett tjejnamn och mina drömmar krossades. Jag måste ha varit ganska fascinerad av namn. Skrev till och med en sång om namn ju. Jag har många vänner, dom får heta vad dom vill. Jag vill heta Betty, men jag fick heta Bettan. Typ så gick den. Jag ville inte heta Betty, inte vad jag minns i alla fall, det var bara i sången. Haha.

Tja då. Värt inlägg. Hoppas att det är roande att läsa sådant här trams.

11-05-17

Bästa nöjet.

Att varje gång man skriver in sin hotmailadress i en inloggningsruta tänka att det heter hot-mail, liksom; hot som i ett hot. Typ hotbrev då.
Att när man läser att någon har skrivit att någon är grym på ett bra sätt, fantisera om att personen egentligen menade grym som i elak. Värsta superglada facebookstatusen också en riktigt seriös, hatisk, kommentar till det; DU ÄR GRYM! :@ Då kan man försöka komma på vad som fick personen att bli så arg... haha. Det här är inte ens kul. Fast jag är lite lättroad ibland.
Det är sånt där som bara kommer upp i hjärnan varje gång man läser något, det kan inte hjälpas.

11-05-15

"Jag skulle vilja krama, en som heter Usama"

Jag satt nyss och läste igenom bloggposter på frizon.nu och blev lite förvånad när jag såg det här blogginlägget. Lite spännande att det skrevs bara ett par månader innan han blev dödad. Eller ja, krönikan skrevs för kanske nio år sedan, men blogginlägget skrevs nu i februari. Jag skulle gärna vilja läsa den krönikan, för jag tror att den är bra. Jag kan inte säga att jag har känt att jag vill krama Usama bin Ladin, men jag tror att en av mina första tankar när jag hörde att han blivit dödad var att det är helt sjukt att i stort sett hela USA, och många människor i andra länder, firar och verkligen är glada över att han är död. Jag tror inte att det blir mer rätt att hata någon för att den har hatat mig (jag vet inte om Usama hatade just mig, jag kan inte ens veta om han hatade någon överhuvudtaget, men ändå), faktiskt.

Vet inte om det här blev sammanhängande alls, men jaja.

11-05-14

bra vecka!

SkorVälgörenhetsfrimärkenESC11BrevpapperLäxfrittGlassHamnenTraderaNyGenerationDagsattblikompis-konsertRayofLightSkövdeCyklaRegnFärglattStrumpbyxorLaxVärmeLyckorusOCHSÅVIDARE

Dåliga stunder fanns också men så länge de inte spelar någon större roll så här i efterhand så kan man ju faktiskt strunta i dem!

11-04-25

påsk och lov och sånt

Ett helt påsklov, bortsett från några timmar, har gått och jag vet inte vad jag ska säga om det. Första dagarna var bra. Andra delen av lovet var ganska meningslös, ett par dagar då jag gjorde ingenting. Sedan var det dags att åka till Huskvarna och Tre Dagar. Den delen av lovet var helt klart den bästa. Kan hända att även de sämsta stunderna var under den tiden, men på något sätt lyckas alltid de bra sakerna överväga de dåliga. För det bra hade jag verkligen inte velat vara utan, stundtals så var det faktiskt ganska underbart att vara där! Så jag kan nog inte säga något annat än att min påsk har varit bra. Nu har jag bara noll motivation att plugga och det är massa som måste göras den här veckan vilket inte känns alls bra, men eyyyyyy, det löser sig alltid, typ.

11-04-20

.

Du ger mig chansen, jag tar den.
Vet inte hur jag ska göra, men jag försöker.
Jag vet att du kommer läsa det jag skriver och jag vill att det ska bli rätt...
Försöka hitta rätt ord, forma rätt meningar.
Inte sabba den här chansen, inte förstöra.
Våga tro att också jag har något att komma med.

11-04-17

Hej!

Igår var en sån där bra dag. Bra dagar är så roliga. Igår var jag taggad på allt jag skulle göra. Först var jag taggad på att baka och fixa presenter med syster och Paulina. Så gjorde vi det och det var ju roligt. Sedan blev jag taggad på att åka på kalas. Så åkte vi på kalas och det var massa trevligt! Jag kände mig aldrig sådär supertrött, men sedan när klockan blev mycket, typ när igår övergick till att vara idag, så blev jag taggad på att åka hem och sova. Så åkte vi hem, och det var skönt. Jag var inte på nåt sådär hypergladhumör, jag var bara lite lagom taggad och positiv. Alldeles jättelagom tycker jag. Nu är jag inte alls taggad på att städa mitt rum, men jag är väl så illa tvungen, för i eftermiddag kommer mormor och morfar hit. Och det är påsklov, galet bra. Jag inledde mitt påsklov med att gå vilse i fredags, fast jag gick bara lagom vilse och hittade ut igen så det var nästan bara kul. Det är dock inte att rekommendera om man ska någonstans en viss tid, så gå inte vilse gott folk! Och ha det bra!

11-04-05

hejjagvillläsa

Idag slutade jag två timmar nånting för tidigt och då gick jag först ut på en promenad (eller med andra ord; jag följde Emma hem och sedan gick jag tillbaka själv till skolan) och satte mig sedan i skolans bibliotek för att plugga. När jag hade tröttnat på det gick jag i stället runt och tittade på böcker. Jag gick längs med hyllorna och såg på bokryggarna för att se om det fanns något som verkade vara bra. Drömde mig tillbaka lite till då när jag var liten och läste mest hela tiden. Då när jag gick omkring på biblioteket, redan med en tjock trave böcker i famnen, i jakt efter något bra att låna. Flickan som pekade på mig en gång och sa Såna många böcker får man inte låna, någon som nog var hennes äldre syster som hyschade åt sin lillasyster, jag som tänkte att det får man visst. Håll tyst flicka lilla och låt mig läsa, låt mig drömma mig bort om jag vill. Jag längtar tillbaka lite till det där, ha tio böcker i en trave på golvet och läsa i några timmar varje dag för att det är det jag vill. Nu var det längesedan det var så, men jag längtar tillbaka, japp.

11-03-30

Citat och en bra dag

"Jag klipper sönder er. Det är istället för voododockor."
(Min lärare som svar på någons fråga om vad hon gjorde när hon satt och klippte små pappersbitar igår på en lektion)

"Om jag hade en hamster (eller om det var hund?) skulle jag ge den något fult namn, som typ Sandra. *kommer på sig själv med att säga att mitt namn är fult* Nej, jag menade inte så!"
(Min vän till mig idag på engelskalektionen)

"Du kan väl visa mig för dem! Eller nej, visa dem för mig menade jag!"
(Jag till en annan vän när hon undrade om hon skulle köpa ett par jeans)

För övrigt kan jag tala om att jag idag har beskådat kanske världens sötaste barn, på torget i Skövde. Det går nästan inte att beskriva med ord hur söt denna lilla varelse var, det måste ses. Sorgligt nog så kommer man väl aldrig mer få se henne, förmodligen åtminstone inte känna igen henne. Hennes oerhört vackra outfit innehållandes bland annat knallrosa och luddiga öronmuffar, hennes fascinerande gångsstil, hennes springande fram och tillbaka och runt, runt och hennes ivriga pekande på fontänstatyn och diverse annat, att hon kom så nära oss där vi satt, hennes underbara léende, hennes gulliga röst som talade ett språk jag inte förstod... <3 Underbaaaart :D

Ett besök på nyöppnade Myrornas i Skövde, chokladbollsfika, kladdande med färgpennor på baksidan av använda papper, ett idrottsprov som var lättare än väntat och en smått skum men minsann rolig diskussion om kramar har också hunnits med idag. Bra dag!

11-03-24

Hej Mini-hopp!

Idag är en sådan där dag som inte har känts så väldigt toppenbra men som man när man tänker tillbaka på blir väldigt glad över. Så den har nog varit väldigt bra ändå!

På engelskan höll vi tal och jag skrev mitt i morse hemma och på bussen så är rätt nöjd över att ha fixat det och fått ganska bra omdöme även om jag var nervös och kollade ner i papprena hela tiden. På samhällen hade vi debatt och det var roligt. Fick tillbaka samhällsuppgiften och blev väldans glad över att ha fått så bra betyg på en uppgift som jag slängde ihop under stress typ de två sista kvällarna. Efter skolan gick jag till bokhandeln och köpte Raines dagbok som jag känner att jag lite sådär akut behöver läsa i helgen för att kunna få till ett bra tal i svenskan på måndag.

Sedan jag kom hem har jag ätit en banan, löst ett sökord med färgkritor, organiserat skolpapper i plastfickor, läst ett mail och sånt trevligt!

Jag vet inte riktigt varför jag är glad idag. Jag tror inte att jag borde vara ledsen heller men jag har ändå någon strange feeling av att det här är en småkass dag som jag ändå lyckas vara väldigt glad över. Haha. Det känns faktiskt bra att tänka så! Men vad spelar det för roll egentligen? Ingen roll. Jag ska vara glad att jag är glad.

11-03-22

Förlåt.

För alla de ord som formades i mitt huvud men aldrig sades, eller sades för tyst eller vid fel tillfälle så att ingen eller fel person hörde.
För allt jag ville och hoppades klara av men alldeles för lätt gav upp för att jag inte kände mig tillräckligt säker på vadnärhurVARFÖR (men vi kanske inte måste förstå allting) eller för att jag bara var dålig och inte brydde mig om att bry mig.
För att jag ägnar så äckligt mycket mer tid åt att tänka på vad andra tänker och tycker om mig och vad jag borde göra för att bli uppfattad så som jag vill och gärna mer än så än åt att faktiskt göra det som troligtvis skulle få mig att uppfattas som den jag vill vara för även om det handlar om att vara den man är och inte om att göra något för att bli någon så borde man väl göra det man tror är rätt men man gör ju inte det...
För att jag då och då tror mig se något bra i mig själv och vill göra något bra av det men aldrig är tillräckligt positiv utan faller och skiter i allt så fort jag tvekar det minsta på att jag kan.
För att jag har drömmar som jag aldrig ens kommer försöka uppfylla.
För att jag aldrig är lika fantastiskt snäll och omtänksam mot andra människor som de är mot mig fast jag så gärna skulle vilja men jag vet ju inte hur och jag bryr mig inte om att lära mig för jag är för rädd.
För att jag sitter här och säger förlåt för sådant som varit när jag redan nu vet att jag kommer göra säkert lika mycket fel och hundra gånger om under resten av min livstid trots att jag så ofta är medveten redan innan jag gör något att det jag tänker göra är fel (jag fick ju visserligen ett mail där det stod "Ps. Tänk på att DU GÖR ALDRIG FEL bara ibland ANNORLUNDA!", jag tror visst att jag gör fel men kanske var det tänkvärt ändå för jag kanske inte måste fokusera så mycket på det jag gör fel i stället för det jag gör rätt, det är ju faktiskt inte min sak att avgöra om jag gör rätt eller fel, eller?).
För att jag förmodligen alltid skulle kunna göra lite mer men ändå tänker att jag inte kan trots att jag är så medveten om att jag faktiskt kan för det har du sagt att med dig vid min sida så kan jag, men vilken sida är du på då, höger eller vänster?
Förlåt för allt jag glömde eller struntade i att skriva här.

Men tack för att jag får hoppas, drömma, tänka, fascineras av världen och av människor, le för mig själv och känna mig lycklig trots att jag inte vet om jag själv har åstadkommit ett skit på det här jordklotet (men det kan jag ju alltid hoppas att jag har).
Tack för att jag är och får vara jag.

11-03-13

ett par pluggtips till mig själv och alla andra

Idag har jag varit och sjungit gospel med cirkus åttiofem andra människor. Även om jag nog tycker att körövningarna med Ray of Light är lite roligare så var det grymt kul och framförallt så lät det mäktigt när man var så många och sjöng tillsammans!

Efter det hade jag, systeryster, kusinvitamin och kusinmineral picknick under ett träd vid en kyrkogård. Det var obekvämt att sitta på en stock men mysigt att picknicka i skymningen.

När jag kom hem efter dagens äventyr släckte jag lamporna här hemma, tände ett stearinljus och två värmeljus och satte mig och läste om nervsystemet.
Jag kan absolut rekommendera det, att plugga i skenet av levande ljus, det kan nog inte bli så mycket mysigare stämning och det gör det så mycket trevligare att plugga! Lamporna tända har man ju alltid annars; när man är stressad, när man gör allt på samma gång, när man gör ingenting, när man är pigg, när man är rastlös, när som helst! Om man bara gör så att det blir lite annan stämning, genom att tända ljus eller kanske sätta sig på golvet i ett hörn av köket eller lägga sig under ett bord, så tror jag faktiskt att det blir lite lättare att fokusera och det känns mycket trevligare. Det är svårt att få någonting (plugg) att kännas riktigt bra (lugnt och roligt) om omständigheterna är precis likadana som när samma sak känns riktigt kasst (superstressigt).
Sedan så kändes det grymt bra att plugga i tid, vi har prov på nervsystemet på fredag och det är väldigt sällsynt att jag börjar läsa till prov en vecka i förväg. Jag tänker oftast att jag ska börja kanske tre dagar innan, men det är då jag börjar känna mig stressad och skjuter upp pluggandet så oftast slutar det med att jag bara pluggar sista dagen. Så jag tror att knepet är att jag borde börja ännu tidigare, just nu har jag inte börjat bli stressad och då kunde jag läsa igenom allt helt lugnt!
Där har ni två pluggtips! Vet inte om de är så supergenialiska men jag tror att det är saker som i alla fall jag borde försöka följa, kanske blev någon annan också lite inspirerad. Kände i alla fall för att skriva det här, alltid värt att testa ifall de är bra. Och glöm inte att tänka positivt, det går oftast att hitta något litet intressant med nästan vad som helst och att man hittar lite vilja att lära sig det man pluggar är ju en stor fördel!

Tjingeling!

11-02-28

Tragiskt men sant

Jag har inte bloggat på ett tag nu, och inte skrivit något vettigt på länge. Jag har börjat skriva på en väldig massa inlägg men slutat för att jag inte vet vad jag ska skriva eller hur jag ska formulera mig. Eller för att jag inte är helt hundra på att det verkligen är något bra jag har att komma med. Som om det spelar någon roll? Är det någon som verkligen bryr sig? Och om någon gör det, vad ska jag göra åt det?

Det tragiska i det här är inte att jag inte har bloggat på ett tag, utan att jag tänker så äckligt mycket om saker och ting blir bra eller inte. Jag är nog inte så väldigt perfektionistisk, jag har sällan tålamod att göra saker tills jag blir helt nöjd, och det är jag faktiskt glad för. Dock så inser jag mer och mer hur mycket jag egentligen tänker på vad andra ska tycka och tänka om mig.
Vetskapen om att jag tänker så mycket på det, och vetskapen om att detta är ytterligare ett sånt där inlägg som jag börjar skriva på för att jag känner att jag har något att skriva men mycket väl skulle kunna strunta i sedan för att jag inte vet om det är bra. Att jag inte bara kan skriva vad jag känner. Om det ändå är det jag vill få fram så spelar det väl mindre roll hur jag gör det, vilka ord jag använder? Helt enkelt vetskapen om att jag postar det här bara för att jag tycker att jag har lyckats hyfsat bra, inte perfekt men i alla fall någorlunda, med att formulera mig. Den vetskapen är lite tragisk.

La revedere.

RSS 2.0