09-12-29

tiden går...

När jag läste Hannas blogg (där här inlägget) för knappt en vecka sedan så kunde jag verkligen känna igen mig i det hon skrev:
"Det är helt sjukt hur fort tiden går. Inte konstigt att folk förändras och folk försvinner.
Det här har nog varit det mest underbara och mest hemska år i mitt liv. Än så länge.
"

Det är verkligen så för mig också, att det här året har varit både det mest underbara och det mest hemska året hittills i mitt liv. Det kanske inte är några vänner som har försvunnit för mig, men det med att året har varit både det mest underbara och det mest hemska stämmer så bra.
Trots det hemska skulle jag aldrig velat vara utan det här året för då hade jag missat allt det underbara. Ibland känns det lite som att med hemskheter kommer underbara saker, och tvärtom, man kan inte få det ena eller det andra. Jag har känt mig mycket mer "levande" det här året än förut. Man tänker ju att det skulle vara mycket lättare med ett liv utan några svårigheter, än ett med. Och visst, så är det säkert ibland. Men skulle det inte kännas fruktansvärt trögt att leva ett liv där allt bara flöt på. Inget som är särskilt jobbigt men inte heller något som är så överdrivet underbart. För även om man är med om saker som skulle kunna vara helt underbara så känns det inte lika underbart i längden när man aldrig är med om riktigt jobbiga saker. Man vet så väl att man borde uppskatta att allt går lätt men av någon konstig anledning så är det riktigt svårt.
Jag hoppas att ni inte missförstår mig nu, jag menar inte att ett liv där allt går lätt är det värsta liv man kan leva eller så. De som nästan bara är med om jobbiga saker har det väl mycket, mycket svårare, jag menar inget annat! Men mitt liv var väl ungefär så där, allt bara flöt på och saker var för det mesta ganska bra och ibland gick saker dåligt (men ändå inte så att jag hade riktigt ont av det). Och att påstå att jag inte mådde bra känns väl inte riktigt rätt, men det var nog faktiskt nästan att jag började må dåligt av att leva ett så "tråkigt/enformigt" liv. Det här året har ibland varit ganska jobbigt "på riktigt", men när jag väl har varit glad har jag varit gladare än jag var tidigare. Och det uppskattar jag verkligen, så trots att allt inte har varit bra det här året är jag nog ändå glad att det har blivit som det blev.

Medräknat idag är det bara tre dagar på år 2009. Och idag åker jag iväg på nyårslägret UNITE i Jönköping. Det blir förhoppningsvis riktigt roligt :D Jag är lite nervös för att jag sa ha glömt att apcka ner något viktigt, men jag tror att jag har fått med det viktigaste och då ska jag väl klara mig. Tåget går från Skövde om lite mer än 1,5 h och då är vi typ 15 pers som ska åka tillsammans. Det blir nog nice! Jag sov väldigt lite i natt så jag brode kanske egentligen försöka ta igen den sömnen på tåget, men jag tror nog inte att jag kommer kunna somna där. :P Så jag får väl hoppas att jag tar mig igenom hela första kvällen på UNITE utan att ha sovit så mycket. Iofs så lär det väl inte bli mer de andra nätterna, men ändå.

Aja, nu måste jag nog sluta skriva så att jag inte råkar bli orsaken till en eventuell försening till tåget eller så, det skulle inte kännas så bra ;)

Gott Nytt År till alla nu då, jag hoppas att veckan blir lika bra för er som jag hoppas att den blir för mig :D
Så hörs vi väl någon gång i början på 2010! Många nyårskramar
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0