09-12-24

En julhälsning från mig

video som inte längre går att se

Var hos min farmor och farfar förut. Två av pappas bröder med familjer och en vän till en av familjerna var där också. Vi åt julmat, kollade på Kalle Anka, fikade, läste julevangeliet och umgicks, helt enkelt.
Här hemma har vi ätit gröt och öppnat julklappar. Jag fick pengar, nagellack och ett USBminne. Jag önskade mig inget annat än USBminne och det kan väl vara anledningen till att det inte var så många olika grejer jag fick, men jag är absolut nöjd. Bättre att få pengar och spara än att få en massa grejer som man inte vet om man har nytta av tycker jag :)
Imorgon ska jag till mormor och morfar i Uddevalla och äta middag och träffa lite mer släkt på mammas sida. Min lilla kusin Cornelia bland annat ska nog dit tror jag, hon föddes i somras och jag har bara träffat henne en gång så det ska bli kul att se henne nu!

Hos farmor och farfar spelade jag in lite videos när vi sjöng, och nu har jag klippt ihop ett par videos till en. Det är mest min lilla kusin Jonathan som sjunger, i alla fall på första låten. Lyssna och njut av vacker barnsång. ;)

Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra julafton! Ni som kanske inte har haft det; ni får hoppas på en bättre dag imorgon. Livet tar inte slut efter en dålig dag bara för att man känner att det var en dag som kanske borde varit bra... typ. Ni fattar vad jag menar även om det blev lite rörigt.

Stor julkram till alla! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0