09-12-08

.

Idag har vi (alla nior på min skola) varit i Skara och kollat på Katedralskolan. Vi fick välja två program att kolla på, jag valde MoP och Samhäll, och mellan det var det lite info och även en dansuppvisning i aulan. Har varit en bra dag förutom att jag har blivit rätt förkyld och det gillar jag inte.

Imorgon har vi engelskaredovisning, vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Våran lärare har sagt att den påverkar betyget väldigt mycket, och jag är inte särskilt bra när det gäller den muntliga delen i engelska. Har MVG i engelska men om allt gick på muntliga grejs så skulle jag förmodligen bara ha G. Och det skulle inte kännas jättekul att bli sänkt från MVG till G. Får helt enkelt läsa på det vi ska prata om så mycket jag bara hinner nu ikväll och sedan hoppas på det bästa. Försöka att inte vara så nervös och så... som tur är så är det ett grupparbete, jag skulle inte vilja ha en engelskaredovisning själv.
Och nu låter det nog verkligen som om jag ogillar engelska väldigt mycket. Och som skolämne så gör jag nog det, jag gillar det i alla fall inte. Men samtidigt tycker jag att engelska är en av de saker man lär sig i skolan som är roligast att kunna.

Nu sitter jag och lyssnar på Jack Johnsons låtar från första Nicke Nyfiken-filmen. Vill verkligen ha den, hehe. Nicke är så söt! Min lilla favorit apa! :D

Måste sova massor i natt också. Annars kommer jag inte orka skolan imorgon. Men nu ska jag äta. Bye bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0