09-12-07

.

Skolan idag har varit ganska seg, för jag har varit så trött.
Blev bara nästan klar med mitt slöjdarbete som ska vara helt färdigt senast onsdag, jag har lämnat in den men borde egentligen kompletera redovisningen med lite mer, kanske skriver något till det imorgon.
På klasstiden så fick vi veta att våran klass (9E) och 8E ska åka till Göteborg nästa torsdag. Känns rätt najsigt. Vi ska gå på Universeum och Konstmuséet. Finns väl roligare saker att göra i Göteborg men jags ka inte säga nu att det kommer bli tråkigt för jag har aldrig varit på något av de muséerna. Har ytterst sällan varit på muséum öht. Det blir säkert intressant att vara där, och förhoppningsvis roligt också.

Nu har jag beställt ett presentkort från gratisbio igen. Blev ett från H&M precis som förra gången, men när jag fick det så insåg jag att man kunde använda det nästan var som helst (alla butiker som är en del av Svensk Handel tror jag att det var). Så det blir ju iprincip som att få kontanter (Y).

När jag kom hem från skolan var jag sjukt sugen på att baka chokladmuffins, men då bakade mamma bröd så det blev inte av. Kanske gör det efter att vi har ätit lite snart, men jag vet inte om jag orkar. Känns verkligen som att jag håller på att bli sjuk nu. Det är inte bra..

Men nu ska jag äta, hej då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0