09-12-06

.

Igår var jag på Reclaim God i Pingstkyrkan i Skövde. Det var riktigt bra förutom                            .

Gick och la mig typ halv tre tror jag, och idag vaknade jag vid elva, men gick inte upp förrän tolv. Var lite för seg. Men utvilad känner jag mig i alla fall.

Har redan hunnit göra hemkunskapsläxan men jag har slöjdutvärdering, teknikuppsats och idrottsledaruppgift kvar som måste vara klart tills imorgon. Sedan är det besök på Katedral och det ska bli skönt att slippa skolarbete en dag. Men på onsdag har vi engelskaredovisning och denna veckan måste jag även vara klar med ett SO-arbete. Det är mycket, men på något sätt ska det nog funka. En sak som känns bra är att vi i alla fall inte har några fler prov (vad jag vet, kanske kan bli spanskaprov men jag är inte säker) innan jul.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och spelar Farmville för första gången på typ en vecka. Så jag har hur mycket som helst att skörda. Förresten, vad tycker ni om Farmville? Spelar ni det eller är det bara tråkigt och töntigt? Själv tycker jag att det nästan bara är roligare nu än när det var nytt, eftersom det inte är lika många som spelar det nu. I början kändes det som att det bara var något man gjorde för att alla gjorde det. Men nu har jag liksom fastnat. Själva spelidén är ju egentligen fruktansvärt meningslös, men det är ändå kul eftersom det kommer nya grejer hela tiden. Fast jag har väl nästan börjat tröttna lite, i alla fall så är jag inte lika inne i det som jag var ett tag. Det var faktiskt en period då jag nästan varje gång jag såg ett träd med frukt (i verkligheten alltså) tänkte typ "åh, jag måste skörda det". Haha. Fast det var nog inte så allvarligt som det kanske låter. Men nu är det mest ett roligt tidsfördriv.

Nu ska jag gå och äta, vi hörs nån gång. Hejsvejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0