09-11-06

Gratis sms på nätet!

Många har ju gratis sms i mobilen och det är ju jättebra, men om man inte skickar så många sms så att det lönar sig att använda en sådan tjänst så finns det ju andra alternativ för att kunna skicka gratis sms! Jag ska ge er tre tips.

 • SMS.se
  Det är helt gratis att registrera sig på sms.se. Du registrerar dig med ditt mobilnummer så att det ser ut som om smsen du skickar kommer från din mobiltelefon. Varje dag kan du skicka 1 gratis sms från sidan till vilket svenskt mobilnummer som helst. Det smset kan innehålla reklam vilket är ett litet minus, men om man bara använder den tjänsten till att skicka sms till sådana som inte tycker att man är konstig bara för att det råkar vara ett litet reklammeddelande i slutet av smset så är det ju ingen fara ;). Sedan kan man också använda SMS-krediter. De innehåller ingen reklam och kan även skickas till utländska mobilnummer. När man blir ny medlem på sms.se får man 3 SMS-krediter. Man får också 3 SMS-krediter för varje ny medlem man värvar. På sidan finns just nu även 6 olika erbjudanden man kan utnyttja för att få allt mellan 40 och 300 extra krediter. Om man har abonnemang går det att köpa 70 krediter för 50 kronor, 150 krediter för 100 kronor eller 320 krediter för 200 kronor. Det blir ju inte helt gratis men kan löna sig om man annars skickar väldigt dyra sms.
  Det gratis sms som man får varje dag gäller bara i en dag, men krediterna finns kvar på kontot tills du använder dem.
  Man har en telefonbok på sidan där man kan spara nummer så att man slipper skriva in dem varje gång man skickar sms.
  Om du vill registrera dig på sms.se, klicka på länken nedan och sedan på bli medlem. Om du använder min länk får jag 3 SMS-krediter, sedan kan du använda din egna värvningslänk för att värva andra.

Gratis SMS

 • GratisSMS.se
  Detta är en annan sida som fungerar i princip likadant som sms.se. Därför orkar jag inte beskriva sidan så utförligt utan berättar bara vad som är annorlunda mot sms.se.
  Det sms som man får skicka gratis varje dag innehåller ingen reklam (åtminstone så har jag inte hittat någon info om det på sidan). Man kan skicka långa sms, liksom använda två sms så att det blir ett extra långt. Så kan man ju göra när man skickar från mobilen också men på sms.se går det inte, så där har vi en fördel med denna sidan. Man kan skicka sms till flera mottagare samtidigt (jag tror inte att det går på sms.se). För att få 3 krediter när man går med måste man börja prenumerera på ett gratis nyhetsmail, men den prenumerationen kan man avsluta senare. När man värvar en ny medlem får man hela 5 sms-krediter! Det finns fler erbjudanden än på sms.se, men på gratissms.se finns inget erbjudande där man kan få mer än 75 krediter. Kostnaderna för att köpa sms-krediter är lägre, 100 krediter kostar 50 kronor, 225 krediter kostar 100 kronor och 500 krediter kostar 200 kronor, så chansen att du tjänar på att köpa sms-krediter är större.
  För att registrera dig, gör likadant som på sms.se, fast klicka på denna länken i stället:

Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se!

 • Gratisrefill.se
  Gratisrefill.se är inte bara en smssida, utan en sida där man samlar ihop poäng genom att logga in, tävla om poäng, värva vänner, ta del av olika erbjudanden och besöka hemsidor. För poängen kan du sedan tanka på ditt kontantkort eller beställa presentkort. För 500 poäng kan du ladda på 100 kronor på din mobil eller få ett presentkort värt 100 kronor. Presentkorten kommer är superpresentkort från presentkorttorget.se och fungerar i mängder av butiker. Det finns även två olika mobiler som du kan beställa från gratisrefill.se för 3000 resp. 3200 poäng.
  Men, det går också att skicka gratis sms från sidan. Varje sms kostar 5 poäng så då kan vi ju snabbt räkna ut att för lika många poäng som du kan köpa ett 100-kronors kontantkort för så får du skicka 100 sms. Så om inte ett sms kostar mer än 1 krona för dig i vanliga fall så är det (om du inte är i akut behov av att skicka ett gratis sms) bättre att vänta tills du kan beställa ett kontantkort.
  För att bli medlem, klicka på länken ;)

  Gratis refill, presentkort, mobiltelefoner och sms härSådär ja, nu har jag gett er tre bra tips på hur ni kan få gratis sms! Det går ju visserligen bara att skicka smsen från datorn men om man ändå har datorn på när man ska skicka ett sms är det ju helt onödigt att skicka från mobilen och behöva betala för smset om man ädnå kan skicka det gratis från datorn! Om du skickar ett gratis sms från gratissms.se och sms.se varje dag så kan du skicka ca. 60 gratis sms i månaden. Sms som inte är gratis brukar kosta allt mellan ungefär 20 öre till 1 krona vilket innebär att du kan spara mellan 12 och 60 kronor i månaden bara genom att bli medlem på de två sidorna! Sedan finns det nog ännu fler sidor där du kan skicka gratis sms från nätet men detta är de som jag har testat. Om ni vet någon mer bra sida så kommentera, jag är intresserad av att bli värvad om det finns någon mer sida som jag tycker verkar bra. Så först till kvarn med att skicka en värvningslänk kommer kanske att få värva mig! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0