09-10-26

morgonpigg!

Jag brukar inte vara särskilt morgonpigg annars, men idag vaknade jag före klockan åtta. Gick dock inte upp förrän halv nio, för även om jag var ovanligt morgonpigg så hade jag inte riktigt orken att gå upp innan dess. Men sedan stod jag inte ut emd att lika vaken i sängen längre. Det rä väl vintertiden som ställer till det för mig antar jag.
Så jag gick och åt frukost. Efter det räknade jag lite matte faktiskt. Egentligen borde jag nog inte vilja plugga på lovet men jag har faktiskt mer motivation till att plugga nu när det är lov och alla måsten inte finns där. Jag har inget emot att plugga, men skolan gör allt jobbigt. Så det blir mycket roligare att plugga på helger och lov.

När matteläxan var färdig satte jag mig här, har typ varit inne på facebook och kollat min mail och lyssnat på musik bara. Och nu blogga jag, som ni nog förstår. Kollar på lite klipp från idol också.

Förresten, hade 10 unika besökare igår, tack så mycket till er som kollade in på min blogg! :) Har ni något tips på något ämne jag kan skriva om? Jag vill gärna skriva om något annat än vad jag gör på dagarna osv men har liksom inga idéer. Eller jo, där ljög jag, det finns ju hur mycket som helst att skriva om. Jag har till och med skrivit några inlägg med lite mer tankar och grejs, fast jag vågade aldrig publicera dem. Men om ni har något särskilt som ni skulle vilja höra min åsikt om så ska jag försöka skriva något om det :)

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0