09-10-18

Usch.

Här sitter jag och har massor att göra men gör ingenting för jag vet inte vart jag ska börja och det finns så mycket annat som är roligare att göra än allt det där man måste göra. Nästa vecka har jag två prov, två (kanske till och med tre) matteläxor, spanskaglosor, inlämningsfrågor om miljö och kanske ännu mer skolarbete. Plus att jag ska på öppet hus och informationsgrejer på olika gymnasier både onsdag och torsdag eftermiddag. Fick strunta i tjejgruppen på torsdag på grund av att både informationsmässan och öppet hus på Katedral var samma eftermiddag/kväll. På tisdag ska jag egentligen ha linsundersökning men vi får nog ringa och avbeställa den för jag kommer omöjligt hinna med allt om jag ska vara borta tisdag eftermiddag också!

Praon på second hand var i alla fall helt okej även de sista dagarna. Kan sammanfatta veckan med att jag har trivts bra, men arbetsuppgifterna har inte varit de allra roligaste. Men jag gjorde ju verkligen nytta. Och jag blev sjukt sugen på att inreda en lägenhet eller något när jag gick runt land alla möbler och prylar i butiken. Så när jag flyttar hemifrån kommer jag förmodligen köpa det allra mesta av inredningen på second hand. Blir ju så mycket roligare än att gå i vanliga affärer, och samtdigt bidrar man ju till något bra (om det är en butik som skänker pengar till välgörenhet).

I fredags var jag på körövning och ungdomssamling, den vanliga fredagssysselsättningen för mig. På körövningen så fick jag något galet skrattanfall när vi sjöng "In the Sanctuary", har ingen aning om varför, men uppenbarligen var jag väl väldigt glad då eftersom det inte var något som var särskilt roligt. Jag gillar sånt där, när man helt plötsligt bara blir så glad och får sådan lust att skratta. Det är så mycket mera glädje att skratta av lycka än att skratta åt ett skämt eller vad som helst annat som roar.

Igår var jag i Göteborg och shoppade med Sofie, Rebecka och Josefine. Vi tog tåget så vi var där strax före 11 och sedan gick vi i affärer och åte lite tills klockan var fem, då åkte vi hem. Blev inte så jättemycket shoppat men en klänning, en väska och hårspännen fick jag i alla fall med mig hem. Klänningen var bara ett sånt där spontant köp som jag gjrode för att jag tyckte klänningen var så fin. Och jag hade faktiskt haft lite tankar på att köpa någon ny klänning, de jag har är mest sommarklänningar. Så det kändes ganska okej trots att jag inte ville handla så mycket eftersom jag behöver spara lite pengar nu. Väskan hittade jag på H&M och det kändes som ett ganska perfekt köp. Behövde en väska som är lite mindre än min skolväska, känns så onödigt att ha en såpass stor väska om man bara ska ha med mobil, pengare och kanske något mer, typ kamera eller så. Och denna var ganska perfekt till det, allt det nödvändigaste får plats och lite till.

Idag har det mest blivit slappande och en del plugg. Lite spanskaglosor har jag hunnit träna på också har jag kollat lite på teknikuppgiften och No:n. Men nu ska jag gå och äta.

Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0