09-10-14

prao och muffins

Idag har jag varit och praoat. Har mest diskat och ställt ut varor i butiken. Fikat har jag gjort också, förstås. Inte helt fel att vara på en praoplats där man får gott fika två gånger om dagen! Min lärare kom och hälsade på också, det tyckte jag ju inte var helt nödvändigt förstås. Hon kommer där och pratar lite med chefen och nån gång så säger hon "Ja, Sandra är en av mina duktigaste elever.". Inte särskilt nödvändigt enligt mig, jag är faktiskt inte så duktig!
Åt middag hos farmor och farfar idag, köttbullar och potatis. Det är en sådan där rätt som jag inte brukar vara så sugen på hemma men hos farmor och farfar så är det verkligen jättegott.

Sedan jag kom hem har jag hunnit baka mina äpplemuffins special, eller vad jag nu ska kalla dem. Har tagit ett recept på fruktmuffins och bytt ut russin och nåt mer som jag inte minns vad det var mot rivet äpple och kokos. Det är gott :) Kanske kan lägga in recptet här någon gång, så kan ni också testa. Tycker ni förresten att jag ska ha en kategori med recept? Har ju inte lagt in några recept hittills men i så fall kan jag ju lägga in lite grejer som jag gillar att baka och så.

Nu känner jag att det luktar mat så får väl börja avsluta vid datorn.

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0