09-10-13

Har prao denna veckan..

Sitter här med katten i knät. Hon brukar vara lite störande och leka med sladen till hörlurarna, så jag kommer nogbehöva lyfta ner henne härifrån snart, om hon inte är ovanligt snäll idag förstså.

Två dagar på min prao har gått. Det har varit ganska bra. Lite jobbigt, jag tycker det mesta som inkluderar att man måste prata med massa folk är lite jobbigt. Men allt har gått bra i alla fall. Jag har fått plocka upp lite varor i hyllorna, torka disk, skruva isär lampor, packa lådor med osålda grejer som ska till Estland. Och alla som jobbar där verkar trevliga. Men jag tycker lite synd om Svetlana, hon sitter aldrig i ringen runt bordet vid förmiddagsfikat, hon är väldigt tyst och det känns som att de andra dumförklarar henne lite ibland. Eller så är det helt enkelt så att hon inte har så lätt för att prata med andra och att hon därför inte kan förklara varför hon gör som hon gör när något blir fel.

Imorgon ska jag gå till farmor och farfar och äta på lunchrasten. Det avr faktiskt rätt länge sen jag träffade dem, mer än en månad tror jag, så det ska bli trevligt :)

Igår när jag väntade på bussen på morgonen kom Dennys thailändska dit. Hon pratade lite med mig, hehe, lite svenska kunde hon allt! Men jag tror att hon sa att hon gick SFI, och det borde väl betyda Svenska För Invandrare (gissar jag på i alla fall :P) så hon kommer väl lära sig mer. Då kan jag prata med henne lite mer, hon verkade väldigt pratglad!

Men men, nu ska jag inte sitta och skriva här, måste lägga in lite spanskaglosor på glosboken. Om jag nu hinenr det före maten, annars får det bli en efteråt eller imorgon.

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0