09-09-16

Trött idag.

Skola var det som gällde idag, som vanligt. Hade först ett dubbelt SO-pass då vi skulle fortsätta med ett häfte om samhällsekonomi. Jag fick lite halvt panik då vi bara har 4 lektioner kvar att jobba med det, och det är en hel del som ska göras, men det ska nog gå bra. Jag får ta och jobba lite med det på studietiden imorgon.
Sedan hade vi rast och lunch, och efter det engelska och svenska som gick så fruktansvärt segt idag. Men efter det var det elevens val, musik. Det är i alla fall roligt, även om vi inte gör så mycket. Den nya musikläraren är inte jättebra heller, men honom behöver vi inte se så mycket eftersom vi ändå sitter i små grupper i små rum och spelar och sjunger själva!

Efter musiken var skoldagen slut och då gick vi till församlingshemmet och var med på ungdomsgruppen där. De tidigare gångerna har det varit roligt, men idag msåte jag faktiskt säga attd et var skittråkigt! Fast det var väl för att vi blev indelade i grupper och jag hamnade med fyra andra som jag inte kände, varav en var så sjukt jobbig (pga honom skulle en av grejerna vi gjorde säkert tagit tre gånger längre tid än för de andra grupperna, om det inte vore för att vi fick avbryta tidigare och jag och en annan tjej aldrig fick göra det vi skulle gjort)! Och aktiviteterna var kanske inte de allra roligaste, emn hade definitivt varit roligare om man hade fått vara med sina kompisar. Men jag åkte därifrån lite tidigare och nu är jag hemma!

För tillfället kollar jag på lite info om kördagen i Tibro som jag ska vara med på, och lyssnar på låtarna. 7 låtar ska vi lära oss (visserligen lite övning under själva kördagen, men det kan ju vara bra att kunna dem lite innan) och sedan ska vi även sjunga på en gudstjänst dagen efter kördagen! Kommer bli riktigt mycket stämmor och texter och grejer att lära sig, men det ska nog gå på något sätt.

Läste precis på segolstorp-hemsidan att återträffen blir den 7 november! Ååh, jag längtar redan :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0