09-09-15

Lite konstig igår.

Ja, det var vad jag var. Jag ville bara få ur mig en massa saker men jag har inte tillräckligt med mod att bara visa vad jag tänker för vem som helst så där. Trots att jag ibland, som igår, kan ha väldigt stort behov av att göra det. Dock inte idag (i alla fall inte på samma sätt som igår!(och förresten, jag borde sluta snacka om igår, ni vet förmodligen inte ens riktigt vad jag menar eftersom jag inte publicerade något av det jag skrev, så nu ska jag vara tyst)), så nu ska jag försöka blogga lite mer normalt!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Inget vidare kul men det gick väl rätt bra. På svenskan blev jag sjukligt sugen på päronsaft. Som tur var så var det sista lektionen så jag kom snart hem och kunde dricka x antal glas päronsaft.
Sedan jag kom hem har jag även hunnit fota lite blommor, bäst att passa på nu innan alla vissnar bort, sitta här vid datorn, se på Idol och göra engelskaläxa. Läxan gick ut på att man skulle skriva ett brev till ett företag som använde djurtestade ingredienser i sina produkter. Eller något sådant, jag hade ju såklart glömt pappret med läxan i skolan, men jag gjorde så gott jag kunde och belv faktiskt ganska nöjd. Får bara hoppas att jag gjorde uppgiften så som man skulle, annars ligger jag illa till, det är A M vi snackar om ;P Nej, hon blir nog inte sur. Jag har ju gjort en text på engelska i alla fall, det borde egentligen räcka.

Nu sitter jag här och bloggar (ni märker det va? ^^) och lyssnar på Kelci Paige i hörlurarna. Hon är bra! Hade jag börjat lyssna på henne nu hade jag nog inte gillat henne lika mycket, börjar komma ifrån den musikstilen nu, men för ett år sedan eller så! Då var hon en av mina favoritartister, så det känns smått nostalgiskt i och med att jag inte har lyssnat på henne på länge. Rätt coolt egentligen, nu när jag började lyssna på en av hennes låtar fick jag typ "flashbacks" av att jag brukade kolla på kläder på en viss hemsida under perioden då jag lyssnade på henne som mest! Sånt gillar vi, det är riktigt kul när man får trevliga minnen, små eller stora, men att se tillbaka på olika perioder i ens liv är väldigt roligt!

Imorgon ska jag först till skolan (borde därför sova snart, jag vet), sedan blir det nog ungdomsgruppen i församlingshemmet. Sedan hem till läxor och lite slappande.

På torsdag är det tjejgruppsträff.

Men nu måste jag nog sova ändå, god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0