09-09-06

Tummen upp för...

  • Tjocka, stora, lagom långa, mysiga, otroligt sköna munkjackor på herravdelningen på stadium. Varför finns det inte såna på damavdelningen?
  • Spotify!! Jag sökte på ett ord för att hitta en låt som jag visste hade det ordet i titeln. Fick upp en lista med sök resultat. Låten jag letade efter fanns med, jag la den i min spellista. Tänkte också att jag kunde lyssna på någon av de andra låtarna som kom upp bland sökresultaten. Så jag klickade på en, tyckte den var riktigt bra och la till den och en annan låt med samma grupp i spellistan. Sedan lyssnade jag på de låtarna en hel del i ett par dagar. Igår när jag åkte buss till Borås lyssnade jag och en kompis på hennes mp3-spelare. När jag skulle välja en låt upptäckte jag att hon hade en massa låtar med bandet i sin mp3! Så då upptäckte jag ytterligare en bra låt med dem. Och nu har jag hittat ännu fler bra låtar med dem på spotify. Hur kan man inte gilla en så bra grej som får en att hitta en massa ny bra musik?
  • Gratissidor! Som gratisbio som jag har skrivit om här på bloggen! Nu har jag samlat ihop tillräckligt med poäng för att beställa ett presentkort, så det gäller bara att bestämma vilken affär jag vill ha presentkortet i. Det finns ju så många att välja på! Om ni använder min värvningslänk för att bli medlemmar får ni 75 poäng att starta med (blir ni medlemmar utan att bli värvade får ni endast 50 poäng)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0