09-08-09

Tjoo, liten update!

Jag har inte skrivit på några dagar, har inte känt att det har funnits något vettigt att skriva om. Jag har ju mest bara suttit hemma och varit lite småsjuk. Hostan har iofs inte gått över än, men jag är ändå piggare nu och de senaste dagarna har det iaf hänt lite grejer! :)

Kan börja med att berätta hur jag gjorde med kläderna jag skrev om. Jag ska skicka tillbaka byxorna, tycker inte att jag har råd helt enkelt. Och visst känns det väldigt bra på något sätt, när man väljer att inte köpa grejer?

Iaf, det var inte det jag skulle skriva om. Ska berätta om lite andra saker.

I fredags fick jag en liten kusin vid namn Linus. :) Det var kusin nummer 20, och på mammas sida av släkten var det första killkusinen.

Igår var jag och badade vid Björkullasand med Sofie, Becka och Josse. Det var skitkul :D Måste göras om någon gång! Och våran ringdans/vattengympa var lite najsig också ;)

Sedan när jag kom hem efter badet hade övriga familjemedlemmar varit och hämtat Mimmi, våran lilla kattunge! :) Hon är så liten och söt :') Lite blyg men hon börjar vänja sig vid oss nu, och har till och med vågat leka lite med läskiga bollen som låter ^^

Men nu har jag väl inte så mycket mer att berätta om för tillfället, jag skriver mer en annan gång. hejsvejs :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0