09-08-04

Gratisbio

Ja, jag vet att jag skrev om gratisbio för inte så länge sedan, men då var det väl i princip bara reklam. Nu blir det... reklam men också en rekommendation för nu har jag haft det lite längre och nu vet jag ju lite bättre hur det funkar! :)Klicka på bilden och bli medlemmar direkt. Om du går in på gratisbio.se och blir medlem får du 50 välkomstpoäng, om du blir medlem via min länk får du 75 poäng (du förstår nog själv vilket du ska välja)!

Jag blev medlem den 19 juli, alltså för mindre än en månad sedan. I samma veva blev jag medlem på några andra gratissidor, men gratisbio känns helt klart bäst av dem! Det enda jag har gjort hittills är lite gratisgrejer; besökt hemsidor, gått med i ett nyhetsbrev, värvat ett par vänner och varit aktiv. Och jag har redan tjänat ihop över 50 poäng på egen hand! Sedan så fick jag ju 75 välkomstpoäng eftersom jag klickade på en värvningslänk och blev medlem! Så nu har jag bara ca. 70 poäng kvar tills jag kan få ett presentkort på 50 kronor, finns en massa olika butiker inom olika områden att välja på! Tycker det har gått sjukt fort att få ihop poäng, mycket snabbare än på andra gratissidor.
En väldigt bra grej med gratisbio är att man kan handla på olika nätbutiker via dem så får man en viss procent av köpesumman i procent. Jättesmart, gäller ju bara att komma ihåg det när man ska handla så får man poäng på köpet utan att behöva betala något extra!
Finns nog mycket mer som är bra med gratisbio men jag har ju inte varit medlem jättelånge och kan därför inte säga så mycket mer än så här. Men ni får gärna fråga mig i kommentarsfältet om det är något ni undrar, jag lovar att svara om jag har ett bra svar :)

Hur som helst så rekommenderar jag verkligen att ni blir medlemmar på den här sidan, det kommer ni tjäna på! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0