09-08-02

segolstorp 09 <3

Nu är man då hemma efter en veckas läger på Segolstorp. Kan säga att det har varit helt fantastiskt bra! Har träffat nya vänner,det har varit bra möten och jag har varit på riktigt bra humör större delen av veckan. Fast allt var inte fullt lika roligt. Natten mellan onsdag och torsdag var nog en av de konstigaste nätterna jag har upplevt. Tältet blev rasat och en väska hissas upp i flaggstången (detta säger väl inte riktigt allt om hur jag upplevde den natten men det var iaf lite av vad som hände då :P). Fast lite kul är det väl när man tänker på det så här i efterhand.
Sedan blev tältet lite rasat sista natten också, och jag anar att det kombinerat med att jag förmodligen blev smittad av den där förkylningen som gick där är anledningen till att jag mår som jag mår nu. Har haft 39 graders feber under i princip hela dagen. Eller, jag hade det när jag vaknade och jag tror att det kanske är lite mindre nu men febrig är jag nog fortfarande. Har väldigt ont i halsen och lite ont i huvudet också.

Hade gärna skrivit mer om veckan men orkar inte riktigt det nu.

Ååh, jag saknar redan folket från Segol <3 Även vissa av dem jag inte var med, t.ex. den lilla killen som var lik Johan Palm :P

Men jag hoppas att ni har det riktigt bra och inte är sjuka som jag. Kramar till er alla! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0