09-07-12

haj.

igår var det ju tjockfilmskväll då. tyvärr kom varken Lisa eller Karro så vi blev ju inte många.. men det var trevligt ändå. vi såg på titanic, en liten bit på världens minsta lillasyster (vi tröttnade väldigt snabbt eftersom den inte riktigt var vad vi hade förväntat oss, lite barnsligare än vi mindes) och några avsnitt på ronny och julia. också åt vi massa chips, kladdkaka och chokladbollar. när vi skulle cykla från luisa tappadde paulina sin pigg-keps i en lerpöl.. :(

imorgon kanske jag ska va med Josse och Sofie, Rebecka kunde inte då men om vi ska vänta på att alla ska kunna lär det dröja till typ v.32 om det ens går då, så det känns lika bra att vi träffas imorgon så får man väl träffa Rebecka en annan dag..

och stockholm verkar bli av också! kul :D sitter och kollar lite grejer man kan göra och så.. det blir nog gröna lund iaf, och sen lite shopping, kanske vasamuséet och båtsightseeingtur. Eller alltså, det här är inte vad vi har bestämt, utan mer vad jag planerar ^^ men det blir nog bra iaf! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0