09-07-11

hejpåer

har haft en bra vecka, men har inte hänt överdrivet mycket som känns värt att skriva om här med tanke på hur få personer som förmodligen läser. men jag kan berätta att jag har varit på kurs för att få ta förarbevis för eu-moped. men eftersom jag inte är 15 än har jag inte skrivit själva provet och tagit förarbeviset. men jag kanske ska göra det på min födelsedag.

ikväll blir det tjockfilmskväll hos Luisa, med Luisa (förstås), Emelie, Paulina, Rebecka, Lisa och kanske Karro. ska bli skoj :)

nästa vecka blir det nog en del att göra. kanske träffa josse, sofie och rebecka på måndagen om det funkar för alla. på tisdagen kanske va med paulina, emelie, rebecka och amanda. på onsdagen kanske åka till stockholm med familjen och stanna där en eller flera nätter. som ni märker är det väldigt mycket "kanske", det är iprincip inget som är bestämt. så det kan ju lika gärna bli att man inte gör någonting! men förhoppningsvis blir det nånting iaf. :)

veckan efter (v. 30) det har jag nog inget planerat än, på sommaren blir det väl mest lite spontana grejer.. det enda jag vet då är att min kusin är beräknad att födas på fredagen den veckan. och sedan blir det väl att packa till segolstorp som börjar på söndagen! på söndagen ska även min farbor och hans fru sjunga nånstans vid hamnen i mariestad, men det missar jag väl då. fast vi kanske skulle träffa släkten nåt innan dess, när de ändå är här (de bor i göteborg). hoppas iaf att det var veckan innan och att det blir av, för att träffa släkten brukar alltid vara trevligt! min släkt är så bäst :D

aja, vecka 31 är det ju då segolstorpslägret som gäller. 26 juli - 1 augusti.
ska tälta med paulina, amanda och sara. det kommer nog bli riktigt bra! :D

v. 32 är oplanerad än så länge, inte så konstigt med tanke på attd et ändå är ett tag kvar till dess. men jag hoppas på att det blir liseberg då! med r, p, e, s, d, m/a och f. hihi, jag vill ju träffa d!

v. 33 har jag två oplanerade dagar i början av veckan. sedan fyller jag år på onsdagen och förmodligen ska jag ju då även ta moppekort. torsdag till söndag är det barnläger på segolstorp. på söndag konfirmeras en del av mina kompisar och det hoppas jag kunna åka på, om det går att få till det på något bra sätt. antingen genom att åka hem på lördag kväll eller tidigt på söndagen. lite tråkigt att missa avslutningen och kramringen och så då, speciellt eftersom detta kanske skulle bli det sista barnlägret där (för få deltagande, så de skulle kanske inte anordna det nästa år), men det får väl gå. har ju varit med så många gånger förut så jag åker nog hellre på konfirmationen!

och veckan efter det börjar skolan.. usch, det känns som om det inte är långt kvar. men jag tror iaf att mitt lov kommer bli ganska lyckat!

(haha, nu blev det en hel sommarlovsplanering här. det var ju inte precis vad jag hade tänkt, men trevligt att jag får nåt skrivet iaf.)

ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0