09-07-06

tjoo, internet har inte fungerat under hela helgen så har inte kunnat blogga nånting, eller göra något annat på internet heller förstås. men det var inte bara vårat internet som det var fel på så det var ngt större fel. i alla fall så ringde mamma och frågade idag, och de sa att de inte visste när det skulle rodnas. jag trodde att det skulle dröja länge, typ nån vecka eller ännu längre. men det funkar redan! :)

i lördags hade jag lite garderobsrensning. rensade ut typ 15 plagg, det känns gött. det kanske kan hjälpa mig att hålla lite bättre ordning i garderiben och byrån. är inte färdig med att sortera kläderna och så än, men har ju i alla fall kommit en bra bit med att rensa bort lite kläder..

igår körde jag moped, lite olagligt då, men det var pappa som tyckte att jag skulle träna liten innan jag går mopedförarbeviskurs (kanske ska göra det på torsdag och fredag om det finns tillräckligt många deltagare till kursen, det skulle va typ minst fem). och jag körde bara på våran väg så det gjorde ju egentligen inget att jag inte kunde nåt, haha. gick väl sådär att köra, men jag ska nog kunna lära mig. :) sedan så var vi och lyssnade på när anna och magnus sjöng i lugnås pingstkyrka också. olivia och jonathan var också med på två sånger! :)

idag har jag bakat bröd, det är väl typ det enda jag har hunnit med. ^^

ha det bra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0