09-06-29

ännu en helg av alla dessa helger

Fast nu såhär på lovet märks det ju inte så stor skillnad på helger och de övriga veckodagarna om man ändå är ledig hela veckan. Fast det blir nog ändå ofta att man gör lite mer på helgerna. Så har det iaf varit för mig denna veckan. Har gjort en hel del trevligt denna helgen.

Lördag förmiddag kan jag inte minnas att jag gjorde något särskilt faktiskt, och vad jag gjorde i fredags kväll har jag inte heller någon aning om! Jag var förmodligen hemma, men man vet aldrig ;)

Men, på lördagen blev det en liten spontan eftermiddags/kvällsutflykt i alla fall! (eller ja, så liten var den kanske inte!) Efter att vi hade ätit åkte jag och Emelie till Rebecka och Paulina, sedan åkte vi med deras mamma till Mariestad när hon skulle börja jobba.
Så där vandrade vi runt, hade inte direkt planerat att göra något särskilt (vilket vi inte direkt gjorde heller) men det blev riktigt trevligt ändå! Först gick vi till Oxen och köpte lite godis. Sedan gick vi till Bäcken och köpte glass av Andrea (alltså, av Bäcken då, men Andrea jobbade när vi var där så vi köpte av henne ;)). När glassarna var uppätna gick vi vidare till Ekudden där vi tog oss ett dopp, mycket skönt! Fast jag är inte så särskilt förtjust i att ligga på stranden och sola långa stunder så det blev väl lite tråkigt efter ett tag. Men vi var inte där så länge, som tur var :P På väg tillbaks från toaletterna mötte vi Sofie och Oskar som var där och campade.
Efter en stund gick vi i alla fall därifrån, och då gick vi till Smash och åt pizza :) Sedan blev vi hämtade och åkte hem till R & P. Sedan åkte jag och Emelie hem.

På söndagen var jag först i kyrkan, sedan kom R & P hem till oss. Klockan sju åkte vi till Lugnås pingstkyrka och lyssnade på Linda och Elin som sjöng, sedan åkte jag, Emelie, Rebecka, Paulina, Anna och Luisa hem till R & P och grillade. Väldigt trevligt och mysigt :) När Luisa skulle hem följde vi henne hem och tittade på fyra urglliga kattungar som de hade!!
Sedan åkte vi också hem, jag gick och la mig typ direkt för klockan var nog 12 när vi kom hem.

Idag har jag inte gjort mycket, men nu ska jag nog cykla och träffa Sofie lite :)

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0