09-06-26

Det var så outhärdligt varmt på mitt rum så jag var bara tvungen att gå ner och baka en kaka.
Okej, inte så att jag var tvungen att just baka en kaka för att det var så varmt, men jag klarade inte av att vara där inne och den bästa sysselsättningen jag kom på just då var att baka! Så jag vispade ihop (för hand förstås!) en smet till en chokladsockerkaka. Nu håller den på att gräddas i ugnen och då passar jag på att skriva lite i bloggen.
Det är mycket roligare att blogga nu på lovet. Jag vet iofs inte om det har med att jag är ledig att göra, eller om jag bara är inne i en period då jag är lite extra sugen på att blogga. Men jag ska i alla fall försöka ta vara på det, så kaaanske bloggen blir lite mer aktiv. Fast det har den ju redan blivit, jag har ju trots allt skrivit två dagar i rad.

Idag kom Ellos höst och vinter katalog i brevlådan. Har kollat igenom den, inte jättenoggrannt, men jag har lyckats hitta några grejer som jag skulle vilja ha. Fast det känns ju inte som att det är läge att beställa kläder inför hösten redan (eller ja, man kan väl ha dem på sommaren också förstås men ändå) och dessutom borde jag inte köpa något överhuvudtaget eftersom jag har gett mig själv något slags köpförbud (som jag visserligen redan brutit, men jag hade typ anledning då).

Men nu ska jag gå och fika lite och sedan är väl kakan klar så jag kommer nog inte tillbaka på en stund iaf! Ha det bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0