09-05-13

Onsdag

Är hemma från skolan idag med, men imorgon har jag typ bestämt mig för att gå dit. Eller, mår jag sämre gör jag väl kanske inte det emn om det är likadant eller bättre så ska jag nog orka. :) Vi har ju bara tre lektioner varav en blir lite kortare eftersom vi ska till Vadsboskolan i Mariestad och kolla på teater lr ngt sånt. Men på morgonen har vi spanskaprov, jobbigt, men det blir nästan ännu jobbigare att missa! Får se till att plugga ordentligt idag bara!

Igår kväll låg jag i sängen och lyssnade på Eurovision Song Contest. Hade gjort en liten lista på låtar jag tyckte var bra på något sätt, antingen låten, stilen eller artisten. Alltså de jag tyckte kunde gå vidare. Och alla som gick vidare hade jag skrivit med där, förutom Armenien. Men den var ju inte sämst heller så jag tycker det var ett bar gäng som gick vidare där. Saknade egentligen bara Schweiz som jag tyckte hade ett väldigt bra bidrag!

Nu ska jag nog göra en sådan lista inför imorgon också, medans jag pluggar lite spanskaglosor till provet! Också ska jag fixa nåt att äta och sedan vila lite tror jag...

Kanske skriver mer sedan men ni får ha det så bra så länge :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0