09-05-03

Insåg att förra inlägget inte blev så kort, trots att jag i början skrev att det skulle bli det! Så i detta inlägget utlovas inget sådant, även om jag ska försöka att inte bli alltför långdragen.
Helgen har väl i princip tillbringats i Mariestad, förutom några få stunder då jag har varit hemma. ;) I torsdags kväll var det valborgsfirande på Bäcken som gällde, där var det väl ganska trevligt. Själva firandet kanske inte var så där superduperintressant, men det var en del trevliga människor där så då blev det bra ändå!
Sedan var jag hemma på fredag förmiddagen och efter middagen åkte jag och syster till rebecka och Paulina där vi var hela eftermiddagen. Vi var ute och solade massa, något som jag inte gillar så mycket, så jag försökte hålla mig i skuggan så gott jag kunde. Men det är förståss lite trevligt ändå att vara ute när det är fint väder. Men iaf, på kvällen så begav vi oss till Mariestad och Korskyrkan där det var konsert med bandet Rain Down. De var väl ganska okej, men jag hörde en inspelning med dem sedan och där var de mycket bättre, tror det avar pga att sångarens röst inte blev lika skrikig där, rösten passade inte riktigt till att "skriksjunga" tyckte jag. Men men, det var ändå roligt att höra dem. Dock så kände man sig lite döv. :P
Efter konserten sov vi hos Lotta och Morgan, eftersom vi skulle till Korskyrkan även dagen efter, på frukost. Var väldigt god frukost och även trevligt sällskap :) Sedan gick vi tillbaks till lägenheten, på vägen gick vi förbi DooBiDoos hus. Haha, :D. Sedan, när Lotta hade kommit tillbaks från kyrkan, gick vi till hamnen och åt glass. Sedan åkte vi hem hem från Mariestad mellan två och tre nångång tror jag... Men jag minns inte riktigt.
På kvällen var det i alla fall "ungdomssamling" i Forshem då vi bland annat planerade inför sista Cafrédag. Tror att det ska bli bra :)

Idag har jag inte gjort mycket (precis som alla andra dagar då jag skriver, men det blir ju så, när man har tråkigt passar man på att skriva om allt man har gjort). Men jag har i alla fall kollat på massa hemsidor om gymnasiet och så... Jag evt ju att det rä ett helt år kvar tills jag måste bestämma mig. Men hur som helst så tror jag att jag har kommit fram till vilka program jag helst vill gå. Egentligen skulle jag kunna tänka mig många fler, men om jag ska tänka lite mer realistiskt, typ vad jag skulle vilja jobba med och så, så tror jag att natur, samhäll och omvårdnad är de som känns troligast just nu! Okej, det rä inte så att jag bara har kommit fram till det helt plötsligt, har väl funderat fram och tillbaka länge. Men då har det ändå varit väldigt mycekt så att jag inte har vetat vad jag vill... Det vet jag väl inte nu heller men. :P Aja, jag kommer nog fram till något sedan, jag har ju inte bråttom!

Hoppas att ni har haft en bra helg och att veckan blir bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0