09-04-30

Har tänkt skriva här om en massa saker, men det har liksom inte blivit av. Men kan ta det väldigt kort;
I lördags var Rebecka här. Vi var ute och sprang, jag sprang typ halva skogsrundan, Emelie sprang hela och Rebecka nästan hela! Jag tror att det var motivationen som saknades för mig... För även om jag var trött och hade anledning att stanna så hade jag nog faktiskt orkat fortsätta springa senare.
Under dagen var vi mest ute i trädgården och solade, spelade krocket också fast jag var bara med litegrann.
Sedan så fick vi ett litet ryck och bestämde oss för att cykla till Götene! Heh, det är så kul att göra sådana där spontana grejer. :) Först tänkte vi att vi kunde åka till ICA och köpa glass, men sedan kom vi på att vi kunde kolla om farmor och farfar var hemma också. Det var de, så vi knackade på och överraskade dem ;) Så fick vi glass hos dem istället och sedan fick vi följa med till stugan när farmor skulle fixa lite med ett par rosenbuskar. Sedan åkte vi tillbaks till Götene och fick korv med bröd innan vi cyklade hem igen! Då ringde vi till Paulina som hade trevligt i Sjöhaga. Sedan åkte Rebecka hem nån gång på kvällen... På söndagen gjorde jag inte så mycket, var i kyrkan på någon Alphagudstjänst med diskussionsgrupper (blä, ska man diskutera ska det väl vara med folk man verkligen kan diskutera med och där man vågar säga sin åsikt. fast det gör jag ju typ aldrig ändå).
I veckan har det varit skola...
Det är så härligt att det är vår nu, alla blir gladare och så. :)
Idag har det varit orientering. Sprang med Josse, Amanda och Amanda (de senare från Västerby varav en jag känner, den andra hade jag aldrig träffat tidigare, bara sett i skolkatalogen ;))
Min tid blev typ 59 minuter, och jag kom väldigt dåligt på resultatlistan, typ 5:e sist eller ngt. När vi åkte hem låg jag i alla fall på 30:de plats ;P haha, lite skillnad mot förra året då jag kom 4:a. Men då var det också färre tävlande. Sedan så väntade jag in de andra också och det tog 10 minuter... också sprang vi rätt lite. Så det har sin förklaring, men själva orienteringen gick mycket bra! :)
Imorgon blir det väl att anmäla sig till Segolstorp antar jag, för man vill ju inte hamna på reservlistan... Sedan skulle vi nog åka på musikcafé i Mariestad imorgon kväll.

Och nu ska jag gå och kolla hur det går med min häxbrygd som jag tänkte hälla i håret sedan!

Ha det bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0