09-04-16

.

Idag har jag varit i skolan. Några killar i klassen var lite jobbiga/knäppa på mattelektionen, men de lugnade ner sig lite sedan... Men förövrigt så har det väl varit bra. Vi jobbade med bilen till teknikåttan på elevens val-tiden. Det gick väl sådär... vi kom nånvart i alla fall, men det fungerade inte riktigt att få bilen att gå framåt sedan på slutet när vi testade med en strålkastare. X) Vi kommer väl loosa stort på torsdag, men det är ändå kul att vi gick vidare!

Sedan gick vi på marknaden. För första gången på länge var det riktigt fint väder! Brukar alltid vara regn eller iaf molnigt när det är marknad i Götene, men idag var himlen alldeles klarblå! Köpte i alla fall ett armband för 49 kronor. Provsmakade lite marknadsnougat på ett par olika ställen men var inte sugen på godis idag, gick in på ICA och köpte en rättvisemärkt cola i stället! Den hade lite annorlunda smak, hade inte lika mycket colasmak som coca-cola, men den var ändå god! Kolsyran gick ur ganska snabbt och den var lite dyr, men annars tycker jag att den var bra! Kommer nog köpas någon mer gång. :)

Sedan tog vi bussen hem vid halv fem, när jag gick från busshållsplatsen och gick förbi ett hus så stod det en liten söt get fastbunden i ett rep eller nåt vid trappan! Typ helkonstigt. Har aldrig sett eller hört talas om någon som har haft en get fastbunden, jag trodde att man brukade ha dem i en hage!!? Fast alla får väl ha sitt egna sätt att tänka på ;). Men jag måste säga att det var ganska konstigt ändå, och verkade inte så snällt mot geten!

Ha en fortsatt bra dag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0