09-04-01

Prao på Fifflers i Lidköping, dag 3

Det här var då sista dagen för mig på Fifflers, imorgon far jag vidare till Falemo interiör i Skara.
Känner inte att jag orkar skriva så mycket om hur dagen har sett ut idag, om ni har läst de tidigare inläggen så vet ni nog lite allmänt hur det är där jag har praoat.
Men idag har det varit mer att göra! Fick gå till Hemköp och handla två gånger idag. Plus gå till torget för att någon sopgubbe hade sagt till Magnus att det var billiga tomater och gurkor där. Men jag hittade minsann ingen som sålde grönsaker alls! Så den där sopgubben ville antagligen bara aprilla lite med oss, eller ja, Magnus då. Men jag blev ju också "drabbad" :P
Som sagt, idag var det mer arbete och det blev arbete nästan hela tiden. De vanliga grejerna; diskning, fräscha upp i kyldisken, sopa lite golv, värma baguetter, skära grejer och blanda till röror och sådär. Nu började man komma in i arbetet lite mer och jag kunde göra lite grejer utan att fråga (ta egna initiativ, typ^^)Är glad att jag bara skulle vara där i tre dagar. Inte så att jag inte gillade det, men sådana arbetsuppgifter som man får på ett café är ju ganska enformiga. Tror att det blir lite mer intressant imorgon när jag kommer till Falemo interiör.

Bye bye Fifflers!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0