09-03-15

Melodifestivalen

Tyckte det var riktigt bra igår! Egentligen var det ingen låt som var så där superdålig. Jag gillar verkligen inte Caroline Af Ugglas, men efter hand började jag tycka om låten mer och mer. Däremot ville jag inte alls att Agnes skulle vinna (inte för att låten var hemskt dålig men för att... ja, kläderna, stilen på låten, de övriga länderna skulle ju tro att vi var helt desperata om vi skickade en nästan likadan låt som förra året till ESC).
Innan finalen tyckte jag väl inte att Malena hade den allra bästa låten, bara att den kanske skulle passa i ESC, men efter ungefär halva programmet i går kväll så ville jag verkligen att hon skulle vinna! Tyckte bara den blev bättre och bättre! Så efter att Jurygrupperna hade lagt sina röster ringde jag och röstade. Och när folkets röster presenterades! Då de högsta poängen var kvar och ingen av de tidigare ledande låtarna hade chansen att få dem, då blev jag så glad! För jag gillar inte när jurygrupperna avgör vinnaren, så som det var förra året. Sanna var ju helt klart bättre än wannabe Bratzdockan (fattar inte vad som har hänt med Charlotte Perelli, hon såg ju helläskig ut igår!!! :S). Det är inte ofta den låten man hejar på vinner, vet inte om det har varit så för mig förut faktiskt(fast jag kanske inte brukar heja på ngn? aja, jag tycker iaf inte att den bästa brukar vinna men så var det nu)!
Så nu hoppas jag bara att det går bra för Malena I ESC! :) Sitter och lyssnar igenom låtarna som ska vara med från andra länder, hittills har jag inte hittat någon riktig favorit men det kanske jag gör senare. Nu ska jag i alla fall gå och äta.

Ha det bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0