09-03-14

.

Torsdag
Var på Oasen med Unique Girls (tjejgruppen) och det var superkul. Faktiskt mycket bättre än jag trodde innan :)

Fredag
Först skola som var helt okej. Lästiden var inställd så det blev lite extra rast. Nu har vi spelat Vill ha dig på musiken och det gick rätt bra, på slutet i alla fall. I början hade jag helt glömt bort hur det var jag skulle spela, eller ja, jag visste att jag skulle spela efter bastrumman på något sätt men jag fick inte till det, så jag spelade den lättaste varianten i början. Men sedan kom jag på hur jag skulle spela och de två sista gångerna tappade jag nästan inte bort mig alls. På bilden blev det ingen redovisning den här gången heller, men vi blev i alla fall klara med planchen så nästa gång får vi nog redovisa. Det blev inte superbra men godkänt får vi nog i alla fall, för vi har ju trots allt fått ihop ett arbete.
Efter bilden gick jag till ICA där jag mötte Rebecka och Paulina som hade tagit bussen från Mariestad och var i Götene ganska lagom tills jag slutade. Så vi gick till Second hand och där provade jag massa kläder. Köpte en ljusgul klänning och en gul keps som jag skulle ha till maskeraden. Sedan kom Emelie dit och vid halv fyra tog vi bussen hem till oss.
Någon timma innan Cafrédag började kom Matilda också och då gjorde vi oss i ordning. Klockan 6 gick vi som vanligt in till missionshuset och började förbereda. Klockan 7 startade caféet och det kom totalt 11 besökare! Också var det ju vi som har caféet också. Så det var kul :) Jag, Matilda och Victoria hade andakt och det var lite nervöst eftersom det var så många "nya" där, men det gick bra. Sedan lekte vi lite lekar, knäpoker och tidningsleken. fast jag var aldrig med på tidningsleken. De höll på med den rätt länge men det blev lite väl skrikigt och stojigt så efter ett tag fick de sluta. Men jag tyckte de hade kunnat sluta efter typ... tio minuter, och de höll säkert på i en halvtimma. Man blev verkligen jättetrött av att höra på dem när de skrek! :P Men kvällen blev i alla fall riktigt lyckad enligt mig!

Och idag, lördag, har jag inte gjort mycket. Lagt in bilderna från igår och kollat på ett Wild Kids-avsnitt och lite till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0