09-03-09

Helgen

Fredag
Såg på film i kyrkan med Emelie, Rebecka och Matilda. Filmen vi såg var Walk the line, också åt vi oss feta på chips och nåt mer. Inte det allra roligaste att hitta på, brukar inte va jättelockad av att titta på film (om det inte är någon särskild jag vill se) men vi hade trevligt i alla fall.

Lördag
Först åkte jag, Emelie och mamma till mormor och morfar i Uddevalla. Morfar gör en stor operation just nu, men i lördags verkade han faktisk ganska pigg. Okej, inte pigg, men han verkade inte så sjuk. I alla fall inte om man jämför med annandag jul i Trollhättan hos mina kusiner, då han verkade må väldigt dåligt. Men nu hoppas jag bara att operationen går bra.
Sedan åkte jag, Emelie, Rebecka och Paulina till Prisma Event i Västerbyhallen i Götene. När vi kom dit höll innebandyn fortfarande på men den var snart slut och då var det prisutdelning. Sedan sjöng och spelade mop-bandet ARNZ och sen snackade Marcus Olsson. Förresten, det var några som dansade där mellan också. Sedan så var det cykelshow och de var faktiskt riktigt proffsiga (enligt mig)! Sedan så fikade vi lite, Rebecka träffade en gammal klasskompis och resten av tiden satt vi mest och snackade. Sedan åkte vi hem och sov.

Söndag

Var på gudstjänst på förmiddagen, var väl helt okej, men det var administrationsmöte så det gick lite segt. Sen, typ klockan fem, kom Rebecka och Paulina. Bland annat så bakade vi kola och var ute och cyklade! Det var lite galet, mörkt och kallt! Beba ramlade i diket vid ett tillfälle och jag frös och min framlykta på cykeln höll på att sluta lysa. men det var ingen fara, Plinan lyckades fixa det. ;) Aja, det var rätt trevligt ändå, trots att det var kallt och galet. Men jag vet  inte om jag cyklar på kvällen ( det var vid typ klockan åtta) igen förrän det blir lite ljusare och gärna en del varmare också!

Idag
Fick tillbaks min lilla nalle på slöjden. :) Kankse kan lägga ut bild sen. På idrotten var det dans som gällde, vi hade gympa med 8g idag. Det var rätt kul.
Nu har jag lagt in lite bilder på datorn och försöker redigera lite, har hittat ett redigeringsprogram på nätet som jag försöker lära mig lite :)

Ha det så bra så ses vi :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0