09-03-06

Hej alla kära läsare (inte för att jag har så många men...)!

Har inte orkat skriva så mycket i veckan eftersom det har varit en hel del läxor som jag har varit tvungen att göra. SO-inlämningen blev klar till slut och det blev väl rätt bra, men jag hade ju helt klart kunnat göra bättre. Men den här gången orkade jag inte anstränga mig mer. Får väl se vad Helena tyckte när vi får tillbaks proven.

I tisdags var det kemiprov som jag faktiskt var lättare än jag förväntat mig! (: Men en grej är lite dumt; vi har ju haft typ en lärare per termin sedan vi började sjuan, och det blir inte så många prov på en termin, så vid nästan varje prov i NO har man haft lite dålig koll på hur just den lärarens prov brukar se ut. Typen på frågor och även svårighetsgrad kan ju skilja sig rätt mycket mellan lärarna. Men nu har vi alltså haft första provet med Pernilla och förmodligen kommer vi inte byta lärare mer, så det är ju bra.

Annars har det väl inte hänt så mycket intressant tidigare i veckan som är värt att berätta om... eller jo! Igår på mattelektionen, när Margaretas mobil ringde och hon var tvungen att gå ut ur klassrummet ett tag, ställde några av killarna fram klockan i klassrummet tio minuter. Så vi fick sluta tidigare! Yeah. Sedan så trodde iaf jag att någon annan lärare skulle upptäcka att klockan gick fel, men idag när vi kom till SO-lektionen var den fortfarande tio minuter före! Och Helena släppte oss fem minuter före klockan visade att vi skulle sluta, så där blev det tjugofem minuters rast, istället för de tio minuter som det skulle varit!
Enda problemet jag kommer på nu med att de ställde om klockan är väl på tisdag då vi har matte efter gympan. Vi brukar ofta komma prick eller strax efter den tid vi börjar eftersom vi har lite tajt med tid vid ombytet, så om vi kommer en minut för sent nu kommer ju Margareta förmodligen tro att vi är elva minuter försenade!! Men det är väl säkert någon som upptäcker att klockan går fel före dess. Hoppas jag iaf, så slipper v skynda oss onödigt mycket efter gympan.

Idag på bilden var det mest katastrof eftersom vi kommer ingenstans. Men, det kanske ordnar sig. Får hoppas det! (:

Fixade ID-kort idag efter skolan, eller ja, jag har ju inte kortet men tog fotot och så fyllde vi i en blankett typ. Så jag får det om tre veckor ungefär!

Men nu orkar jag inte skriva mer, ni får ha det så bra så ska jag försöka ha det också ;)

(Hade visst skrivit om provet och lite om soinlämningen förut, men ni får stå ut med att jag skriver om det igen!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0