09-03-01

.

Försöker jobba med so-inlämningen men det går inget bra!!! Jag tror faktiskt att jag skiter i det idag och tar det någon annan gång istället! Frågan är då bara när? Imorgon måste jag ringa om prao och dessutom ska jag till tandläkaren halv fem. Sjukt olämplig tid, sådär mitt på eftermiddagen så man inte hinner göra något. Sedan så har vi kemiprov på tisdag, spanskaglosor till torsdag och engelskaläxa till onsdag!!! Nej, det här går inte!!!

Jag får typ göra upp ett schema för vad jag kan göra varje dag...

Idag: So, bild, engelska, kemi
Måndag: Spanska, so, bild, engelska, kemi, prao
Tisdag: Spanska, so, bild, engelska
Onsdag: Spanska, so, bild
Torsdag: So, bild

Hmm, så skulle det alltså kunna se ut om jag gjorde alla läxor varje dag tills de ska vara inlämnade. Men det kommer jag ju inte göra. Idag har jag... kanske en och halv till två timmar på mig att plugga. Då skulle jag kunna skriva texten om Isaac Grünewald till bildarbetet och göra engelskabrevet... eller nej. Jag kör på kemiplugg istället! På måndag får jag fortsätta med kemiplugget, plugga spanskaglosor och börja på SO:inlämningen (om jag inte hinner göra det idag). Och ringa om praon och åka till tandläkaren då. På tisdag måste jag göra engelskan. Kanske skriva något till bilden om inte Adin har gjort det, eller nej, han får faktiskt ta lite ansvar själv, nu skiter jag i hans arbete. Även om det också måste vara klart för att vi ska kunna redovisa på fredag! Men det är ju inte precis mitt problem att han valde den längsta av texterna att skriva, trots att han kanske inte jobbar så väldigt effektivt på letionerna! Måste även plugga SO och spanska på tisdag. På onsdag får jag ta och plugga spanska och SO, det borde inte bli något mer. Och på torsdag SO. Jag kaaanske lyckas med det här trots allt. Men det blir väldigt mycket att göra!!!

Idag:
Skriva text om Isaac Grünewald
Träna inför kemiprovet
Eventuellt skriva SO:arbete
Måndag:
Träna inför kemiprovet
Träna på spanskaglosor
Skriva SO:arbete
Ringa Fifflers
Ringa Falemo
Åka till tandläkaren
Tisdag:
Skriva engelskabrev
Eventuellt skriva bildtext
Skriva SO:arbete
Träna på spanskaglosor
Onsdag:
Träna spanskaglosor
Skriva SO:arbete
Torsdag:
Skriva SO:arbete

Så här får det bli alltså! Om jag nu kommer hålla det här schemat, men jag måste nog det. Och nu m¨ste jag nog sätta igång med dagens arbete!

Hejsvejs! Vi ses (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0