09-02-17

.

Åhh, hela mitt inlägg om dagen försvann och jag orkar inte skriva om alltihop!!! Men jag kan väl säga att dagen har varit sådär. Eller rätt okej... Det är många sjuka i klassen och lektionerna var sega allihop. Men emellanåt har det väl varit rätt bra ändå. Det känns som att alla är väldigt trötta nu, men ändå har de flesta varit på någorlunda bra humör... Verkar det som :)
Hmm, jo, nu har jag lite smått panik eftersom vi har bad på tisdag och jag har ingen bra bikini!!! Jag får helt enkelt beställa en i dag, från typ hm eller ellos, och hoppas att den kommer så snart. Vilket den troligtvis inte gör men då får jag väl ta min gamla då! Om jag inte åker till Jönköping i helgen, då kan jag ju kolla i någon affär. Men jag vet inte hur det är, har de plockat fram mycket badkläder i affärerna än eller?
Som ingen antagligen vet har jag ibland väldiga problem med att öppna skruvkorkarna på saftflaskor X) Men idag, när handdukstricket inte fungerade, kom jag på en ny metod! Nötknäckare (eller vad det nu heter, fick lite hjärnsläpp)! Det fngerade alldeles utmärkt ;P Så nu är mina metoder:
* Diskhandduk runt korken för att få bättre grepp
* Byta kork ibland för att den inte ska klibba sig fast så
* Använda nötknäckare som "tång" och vrida
Haha, men funkar inget av det vet jag inte vad jag tar mig till!!!

Men nu har jag kommit igång med bikinitittandet ;P, så jag avslutar det här inlägget nu. Det kommer nog något mer senare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0