09-02-10

Shopping och brödbak

Igår var jag, Josse och Sofie i stan. Hade inte precis planerat att köpa något, kanske någon tröja om jag hittade någon jag gillade. Men jag måste ha varit på något ovanligt shoppinghumör för den där shoppingturen resulterade i att jag köpte kläder för 571, 50 kronor.
Det blev:

* Svarta ullstrumpor på Lindex - eftersom farmor flera gånger har påpekat att farfar alltid hade så mjuka fötter efter att alltid ha använt ullstrumpor när han har varit ute och jobbat på sommaren tyckte jag det var värt att testa. Vem vill inte ha mjuka fötter? ;P
* 2 likadana toppar på H&M, en svart och en grå - det är ganska sällsynt att jag hittar t-shirtar/toppar i lagom längd och bra modell så jag passade på att köpa två.
* Vit tuptopp på Gina Tricot - det är inget jag har velat ha, egentligen. Men eftersom den bara kostade 19 kronor köpte jag den ändå, man kan ju ha den under andra kläder och den var trots allt väldigt skön.
* Svart t-shirt på Gina Tricot - hade egentligen velat prova lite fler färger och storlekar (hade velat ha en stoor t-shirt) men vi blev superstressade när vi stod där inne i provrummet på Gina eftersom vi skulle åka hem snart så jag tog den ändå. Jag kan ju köpa en till någon annan gång om den var bra!
* Ljusgrå långkofta - lite av ett impulsköp (blev stressad av samma anledning som ovan), hann inte bestämma mig för om jag ville ha den och framförallt om jag skulle få någon användning för den men den var skön och passade när jag provade den så jag köpte den ändå. Men jag är nöjd med köpet. ;)

Idag har jag bakat bröd - Grahamsbullar, de blev goda! :)

Krampåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0