09-02-03

Tjejgrupp

Idag var det tjejgrupp i Hällekis. Jag, Sofie och Josse hade bestämt innan att vi skulle dit. Men i skolan idag pratade vi med några av de andra och det verkade som att det bara skulle bli. Fast sedan så blev det så att Jossan, Jerica och Matilda kom ändå :)
Fast Josse var en halvtimma försenad och ingen visste om Emma skulle komma eller inte så Josefine Prytz SMS:ade lite med henne i början. Emma fattade inte vem hon skrev med, och vi satt bara där och gapflabbade.
Vi hade även lite "negerbolls"-diskution. Är det okej att säga negerboll eller inte? Jag brukar tänka så att när det chokladbollar är faktiskt något positivt, så varför skulle man då inte kunna säga negerbollar och därmed göra ordet neger lite mer positivt? För ordet neger kommer faktiskt från spanska, portugisiska och italienska ordet negro som betyder svart. Liksom, svartboll, varför skulle man inte kunna säga det? Men på något sätt har det ju trots allt blivit ett ord som är väldigt kränkande så därför accepterar jag att man inte bör säga så. Det heter alltså chokladbollar. Och Jerica var totalt galen i chokladbollarna.
Men annars så var det teater-tema och det var roligt. Fast våran teater var ganska failed. ;P

I skolan var vi på föreställning med Jesper Odelberg. Det var väl inte det roligaste jag har varit på. Det var ganska svårt att förstå vad han sa. I vissa meningar förstod jag inte det roliga, i andra så lyckades jag bara urskilja några få ord så då förstod jag ju inte heller något. Så jag satt mest och väntade på att det skulle ta slut. För övrigt har det varit en helt okej skoldag, fast inget särskilt roligt har hänt. Dvs, det har varit en sådan där dag som varken har varit bra eller dålig, en sådan dag som man bara går igenom för att det är en dag som alla andra och för att den inte går att hopap över, typ. Fast vissa saker har väl varit bra...

Men nu orkar jag inte skriva mer, måste hinna duscha ikväll också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0