09-02-02

.

Sitter här och lyssnar på diverse upptempo-"tjej/barnpoplåtar" medans jag gör iordning talkort till svenskaredovisningen. Inte riktigt min musikstil nu för tiden men ibland får jag lust att lyssna på sånt. ;)
Som sagt var, jag grejar med svenskaarbetet. Det går väl helt okej, känns inte som att jag kommer nån vart men.
Sedan jag kom hem har jag bara hunnit med läxor oh lite smågrejor mellan det. Jag som hade tänkt få mycket gjort idag. Men det tänker jag alltid. Och det blir aldrig så. Tänk vad bra det skulle kännas om det en gång blev som man hade tänkt!

Idag har varit en riktigt slapp dag i skolan. Först klasstid sedan kemilektion med laboration (med giftiga alkoholer(lite PANTA på det)) och slöjd då jag inte kom så långt men hann i alla fall sy ihop öronen så nästa gång är det bara att sätta fast dem och sedan ska jag bordera nos och kanske sätta fast en rosett. Inga svåra grejer alltså. Till sist hade vi gympa men då var det L-ABC (livsfarligt läga - andning blödning chock) så det var ju inget ombyte och så. Dessutom blev vi färdiga väldigt fort eftersom min grupp var på den antagligen snabbaste stationen. Så jag, Sofie, Rebecka och Josefine gick till ICA och köpte lite godis. Jag köpte en sån där Anthon Berg Dark Nibs 60%. Eftersom jag inte har något bättre för mig kan jag ju lista några anledningar till varför man bör köpa just den om man ska köpa choklad!

  • Den är liten, för stora chokladkakor kan man tröttna på.
  • Ganska mörk och därmed nyttigare än ljus choklad, men inte så mörk att den smakar äckligt,
  • Billig, visserligen är det väl för att den är så liten men ändå.
  • Rättvisemärkt, slipp dåligt samvete!
Jao, det var väl det... Hade för mig att det var något mer jag tänkte på men det var det nog inte.
Aja, nu måste jag skriva färdigt talkorten och skriva ut dem sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0