09-01-24

.

Gårdagen fortsatte bra... Var på ungdomsmöte/café eller vad man nu ska kalla det. Det var grymt bra. Akusia var bra, i like their music very much. Marcus Olsson var också väldigt bra, men jag kanske hade haft lite för höga förväntningar. Blev inte besviken, nej inte alls, men det var ändå som om jag hade väntat mig att det skulle vara ännu bättre. Men eftersom jag inte riktigt vet hur jag hade väntat mig att det skulle vara så spelar det liksom ingen roll. Jag åt inte någonting på hela kvällen, förutom en liten liten chokladbit och ett halvt tuggummi om det räknas. Av någon anledning är jag aldrig hungrig när jag är i Mariestad. Eller oftast inte iaf. Men när vi åkte hem började magen skrika lite efter mat. Så när jag kom hem åt jag ett par mackor. Men, tbx till tidigare på kvällen. Det var väldigt mycket folk där. När själva grejen var slut och man gjord lite vad som helst kände jag mig lite osocial och då blev jag besviken på mig själv. Men jag tror inte att jag var så farligt jobbig i alla fall. Det var någon tävling också, man hade lappar där man skulle samla in namn på folk man inte kände. Jag tog inte ens bort lappen från ryggstödet där den satt från början.
I eftermiddag / kväll ska Rebecka och Paulina komma. Jag vill ju att de ska komma, men egentligen har jag annat som behöver göras, men Emelie bjöd hit dem så... Det blir nog meget treveligt! =)
Imorgon kommer Anna, Magnus, Olivia och Jonathan hit och äter middag. och sedan hoppas jag på att mamma eller pappa vill åka med mig på SKRIK-mässan klockan 18.00.

Men nu måste jag skriva lite på glassgrejen.

Krampåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0