09-01-19

.

Jag skulle testa att lösenordsskydda bloggen, men när jag skulle ändra tillbaka missade jag att spara inställningarna! Så om någon har försökt gå in på bloggen men inte kunnat så vet ni varför!
Har kommit rätt långt med nallen i slöjden. Idag satte jag fast ögonen, så nästa gång ska jag ta i stoppningen. Känns som att nallen har lite konstig kroppsform, men det kan ju bli bättre när den är färdig ;)
På idrotten kändes det för en gångs skull som att jag var lite aktiv, gjorde det jag skulle och utnyttjade tiden! ^^ Fast jag gick mest runt och testade olika saker. Fast det är väl kanske bra, men det är bara det att då hinner man inte riktigt lära sig något. Vi har två gånger kvar med redskap nu, sedan ska vi redovisa. :S And I don´t like it. Men vi får väl se hur det går. Kan nog redovisa vipp med avhopp 180 grader också får jag väl få till något bra, typ i ringarne eller en kullerbytta eller avancerad balansgång. Haha, inte en chans att jag blir gokänd, eller jo, kanske om jag tränar riktigt hårt. Men jag är för lat för sådant. Har faktiskt tränat lite med gymbollen efter skolan :) Sedan måste jag göra läxor :( Men nu ska jag fixa lite grejer här först. Och sedan ringa Sofie så vi kan göra färdigt idrottsuppgiften.

Krampåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0