09-01-13

Hmm, jaaa...

... nu sitter jag här och funderar på varför min blogg har hamnat i kategorin Vetenskap på bloggkoll!?! Någon som tycker att min blogg handlar om vetenskap? x)

Igår såg jag på en riktigt bra dokumentär på tv, "Systrar som sitter samman: 16-årsdagen". Den handlade om Abby och Brittany som är siamesiska tvillingar. De har varsitt huvud men bara två armar och två ben. De har liksom varsinn sida som de styr och de känner inte den andra sidan. Ähh, jag länkar till engelska wikipedia istället, längst ner finns en lista på antal olika kroppsdelar ;P Själv har jag inte orkat läsa eftersom jag inte fattar engelska, men med hjälp av ett lexikon går det nog!
http://en.wikipedia.org/wiki/Abigail_and_Brittany_Hensel
Det är i alla fall sjukt coolt hur mycket de klarar, de har till och med tagit körkort!

Nu måste jag komma på ett ämne att prata om när vi ska ha muntlig redovisning på svenskan!!! Om ni har något förslag så får ni gärna ge mig dem, jag har nämligen aldrig några idéer när det gäller sånt här!
Har gjort en gammal matteläxa som jag struntade i någon gång i höstas, och jag måste göra minst en till, kanske två eller tre. Har inte så bra koll på vilka vi har haft men jag får väl kolla på planeringen om det står något. Men jag ska försöka få klart dem i veckan tror jag.

Min dag har varit ganska bra. Har blivit lite mer förkyld nu. I början av året hade jag ont i halsen och så, men det gick över. men nu har jag haft hosta i några dagar och även blivit snuvig. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk.

Krampåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0