09-01-12

Måndag

Idag har varit en bra dag. Fast jag hade egentligen velat få lite mer gjort när jag kom hem från skolan. Men det har varit bra ändå. Skoldagen var ju kort och då är den faktiskt okej. Måste säga att den nya terminen verkligen har fått en bra start, och det nya året (om man bortser från att jag var förkyld första veckan) överhuvudtaget. Och det känns bra, att det är bra. =) Hoppas att det nya året har fått en bra start för er också! =)
Jag och Josse och Sofie har pratat om att börja springa tillsammans. Det skulle nog bli roligt tror jag, men även om det inte blir av vill jag gärna börja träna lite själv. Jag vill verkligen ha bättre kondition och bli starkare. Frågan är bara vad man kan få lite motivation från. För jag antar att det är den som saknas, annars skulle jag nog börjat för länge sedan.
Har beställt lite kläder från Ellos nu. Hoppas att de kommer snart, och mina böcker från adlibris. De borde komma i veckan! =)
Förresten, vi fick veta elevens val idag. Jag fick Matteverkstad (precis som förra terminen, mitt sistahandsval dessutom), blää. Josse fick kör och Sofie fick musik (som alla vi tre helst hade velat ha). Men efter NO:n idag gick jag och Josse och kollade med Mattias om det gick att byta. Det fanns bara plats i kör, men jao, hellre det än matte, så jag bytte till kör. Också ställde vi oss i kö till både musik och bild. Hoppas hoppas hoppas att det blir två lediga platser i musik!

Krampåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0