09-01-11

Rulltrappor är till för trötta människor

Och man blir verkligen inte piggare av att åka i dem. Åtminstone så känner jag mig lat när jag åker rulltrappa. Jag gillar inte att åka rulltrappa. Om det finns vanliga trappor också väljer jag oftast dem. Jag blir mycket, mycket gladare av det. Och jag tycker faktiskt att de borde ha vanliga trappor som alternativ på lite fler ställen. Eller rättare sagt, det borde vara rulltrapporna som är alternativet och gångtrappor som är det självklara valet. För visst är rultrappor bra, för de som inte orkar (eller kan av något annat skäl) gå. Men jag tror att de allra flesta faktiskt gör det.
Har varit i Skövde idag. Det var något av det tråkigaste jag gjort på länge ;) Jag gick bara runt och visste inte vad jag skulle göra. Gick mest fram och tillbaka utanför affärerna. Ibland tog jag något varv inne i någon affär, men utan att egentligen kolla på något. Som på Stadium. Där gick jag ett varv längs med den blå "löparbanan" bara för att jag var så uttråkad. Och på Åhlens gick jag något varv också. Där såg jag förresten en som hade frisyr typ som Kitty Jutbring, minus rosa och eventuella andra färger hon har i håret. Den här människan var helblond. Var inne i massa andra affärer också, provade faktiskt lite kläder på Gina Tricot och köpte lite smink på H&M. Men för övrigt så brydde jag mig knappt om att kolla (eller jo, nu överdriver jag faktiskt, jag försökte leta kläder, men var inte ett dugg intresserad).
Jag trodde att man skulle leta fynd när det var rea, men det lockar inte mig numera. Men det kanske bara bevisar överflödet av prylar och kläder jag har? Om jag nu har så väldigtmycket. Tror egentligen inte att jag har mycket mer än andra i min närhet, men det kanske i sin tur bevisar att "gränsen" för hur mycket (lite) man egentligen behöver är vid ett mycket lägre prylinnehav än de allra flesta tror. (Förlåt min okunnighet i att uttrycka mig på ett bra sätt, jag ska jobba på det.)
Hur som helst, när jag var som mest uttråkad gick jag och köpte en Twix. Sedan köpte jag en glass på McDonalds för min glasskupong, "Gratis mums i Januari". Så satte jag mig i en soffa och åt den. Jag satt där alldeles ensam, tittade på folk, åt min glass och insåg att jag faktiskt trivs med att vara ensam. I like it very much :) Men jag älskar att vara social också. I like it very much too :)Så jag är nog inte en total ensamvarg, men jag funkar med både och liksom. Med eller utan andra människor runt omkring mig. Det känns bra.
Inne på commerce gick jag förbi en sån här telefonabonemangsförsäljare som alltid brukar stå där. Så sa han hej till mig. Men efter att jag hade svarat så sa han inget mer. Liksom, ska de inte försöka sälja telefonabbonemang också? Det trodde jag, men han var ju i alla fall trevlig så det gör inte mig något. Förresten skulle jag ju ändå inte köpt något, så de förlorade ju inte något på det de heller :)
Fixade Änglamarks hårspray och mer balsam idag också. :)
Just nu kollar jag in bidragen till årets melodifestival (inte lyssnar på själva låtarna, det går nog inte), sedan ska jag nog titta på "Snillen snackar" på tv.

Krampåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0