09-01-09

Friday :)

Idag har varit en bra dag.
Var väl lite seg på morgonen, som vanligt. Måste seriöst börja lägga mig tidigare på kvällarna. Jag älskar ju att sova, så jag förstår inte varför jag inte gör det. ;) När vi kom till skolan bytte jag, Josefine och Sofie julklappar. Eftersom vi inte har hunnit träffas på lovet. Jag fick presentkort på H&M, lite smink och godis. =) Sedan efter paket öppningen hade vi några fina kartonger (bl.a en flingkartong). Vi hävde ner allt i papperskorgen (en tom påse blev genast proppfull). Sedan under dagen var det många som gick förbi och undrade vem som hade tagit med sig frukost till skolan (det var faktiskt en lärare som frågade oss det, och då råkade vi sitta där, så vi fick ju svara att det var vi som hade öppnat julklappar).
Matten var ganska tråkig, Margareta fortsatte med sitt hokus-pokus snack från igår. :P
Sedan på SO:n satt min grupparbetesgrupp i ett rum bredvid klassrummet och tränade på redovisningen. Eller rättare sagt, vi skulle tränat. Men det blev inte mycket gjort. Fast vi har inte precis något behov av att träna så mycket heller. Vi kommer ju ändå bara läsa lite innantill från ett papper. Och Glenn kanske ska rappa. =D Det blir nog kul, om han nu gör det!
I matsalen idag satt jag, Josefine, Sofie, Mirjam och Petra och diskuterade alternativa mordmetoder som Mirjam och Petra troligen tänker använda på våran handledare Amela. Det handladebland annat om att stoppa ner krossat äggskal i halsen på henne, binda fast henne bakom en sportbil och köra och skära av alla hennes kroppsdelar, en i taget, under väldigt lång tid så att hon fick dö en plågsam död. Okej, jag tycker inte att hon är någon vidare bra lärare men riktigt sådana här drastiska metoder tänker jag nog inte ta till!!!
Sedan var det musik, då fick vi träna på gitarr ackord och byten mellan ackorden. Helt okej lektion. Det är riktigt bra att vi har bytt tillbaks till halvklass nu en period! Blir så mycket lugnare då. =)
sedan var det bild och då gjorde vi någon övning som gick ut på att rita något i en minut på papper som sedan skickades runt i klassen. Tänker inte gå in närmare på vad som målades på de olika bilderna :P
Sedan åkte jag med mamma hem som var i Götene alldeles lagom tid efter att hon hade slutat jobbet för att jag skulle kunna åka med =) Så då slapp jag vänta på bussen.

Sedan, här hemma har jag läst, ätit godis, funderat lyssnat på musik, funderat lite till, ätit goda biffar med pasta, suttit vid datorn och chattat och läst bloggar. =) Very najs vill jag säga! Nu ska jag gå och se på Let´s Dance.

Krampåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0