09-01-06

Tisdag

Godmorgon! fast klockan är halv tolv, så morgon är det väl inte precis... men ändå. ;P
Igår var jag och klippte mitt hår. Blev väl rätt bra, fast jag vill ju egentligen ha längre hår. Ett tag funderade jag nästan på att klippa lugg, men jag hann inte riktigt tänka över det, så det blev inget. Fast luggen är ändå en del kortare än resten av håret. Har ju alltid haft sneddat i fram men nu är det mer sneddat. Testade att locka den lite igår också. Det blev väl... lite speciellt. Hehe, får testa lite mer och se om det blir nåt bra.
Vi lämnade grejer på second hand också. Skönt att bli av med det!!! Nu kan jag börja rensa igen (jag klarar nämligen inte av att rensa ut grejer när de ändå bara blir liggande någon stans, haha)
Bakade scones som blev helmisslyckade, jag tog i fel mängd av allting typ, också glömde jag "nagga" dem och dela dem i bitar innan jag satte in dem i ugnen. Men de gick att äta ändå.
Kollade lite på Föräldrafällan som gick på tv, rätt rolig film faktiskt. Fast passar väl bättre för yngre...
Sedan åt vi hemmagjord pizza.
Också började jag med No-Poo balsammetoden. Eller, jag tvättade håret med schampoo först sedan med balsam enligt "instruktionerna" på lockig.se
Verkar funka rätt bra, men jag får se hur länge jag håller på. Måste nämligen klara mig utan några stylingprodukter, eftersom det är silikoner och uttorkande alkohol i de vi har. x) Men jag ska lite lite information på nätet nu och se om jag hittar något som låter intressant.
Förresten, så såg jag en lite kul grej på nåt forum. Någon hade skrivit att man kunde ha rött te i ångbad. Och en annan hade svarat "Vadå rött te? Med jordgubbsmak eller?".

Krampåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0