08-12-30

Näst sista dagen på året

Det är idag det... Vet inte om det ska kännas bra eller dåligt. Vet inte vad jag tycker om det heller. Året har gått sjukt fort. Särskilt hösten. Känns som det inte var länge sedan höstterminen började. Och om jag minns rätt så gick vårterminen rätt fort också. Det var bara sommaren som gick segt ;P Det är väl för att jag inte hade så mktatt göra då, men visst hände bra rgejer under sommaren också, jag hade inte bara tråkigt. Nu har i alla fall ett år gått sedan förra året. Ska bli trevligt att åka till Linnéa imorrn, och att träfffa Rebecka och paulina ska ju också bli trevligt förstås men de träffade jag ju senast idag så... Sitter och lyssnar på en låt med Sonja Aldén, den första låten som gav oss idén med en jättekör på farmor och farfars guldbröllopsfest. Idén som det inte blev något av. ^^ Men det vore sjukt kul att göra det någon annan gång. En jättekör av hela glada, underbara och musikaliska släkten! <3 Men iaf, den idén fick vi ju när vi var hos Linnéa, så bara för det börjar jag längta lite extra till imorrn. :)
Det här med nyårslöften... det sägs ju att löften är till för att brytas. Vilket jag egentligen inte håller med om, men till viss del är det ju ändå så. Tyvärr. Men nyårslöften är ändå en bra grej, lyckas man hålla sitt löfte får man ju faktiskt sin belöning. Självförtroendet kan bli bättre för att man kunde hålla ett löfte till sig själv och dessutom är dte antagligen någonting positivt med löftet man gav också. Men jag har problem med att komma på något som det finns en chans att jag kan hålla. Jag ska inte börja dricka kaffe iaf. Sedan vet jag inte, men jag har ju ett dygn på mig att klura ut något.
Men med eller utan nyårslöften hoppas jag att det nya året blir grymt bra. Jag ska bara försöka vara mer ärlig mot mig själv och... ja, inte svika mig själv. Det där lät hemskt dumt men alltså, inte lova mig själv att jag ska bli på något sätt och sedan inte hålla det. För det är sånt som kan sänka en och få en att må dåligt. Inte bara det såklart men det är nog en stor del. Var man bara helt ärlig mot sig själv tror jag allt, alla små och stora problem och annat också, skulle bli mycket lättare.
Och jag borde kanske vara lite mer social, ägna mer tid åt mina vänner (men bara så ni vet så äre inget löfte, jag är dålig på att vara social så jag vill inte lova något sådant. men det är värt ett försök) ;)


Våra nyårslåtar (refrängerna):

05/06
Ett gott nytt år
till alla på vår stora jord
Ett gott nytt år
det hoppas jag att alla får
Det vill vi ha, och det ska vi få
Om alla vi hjälps åt
Ett gott nytt år
Det vill
Det vill vi alla ha


06/07
Vi önskar ett gott nytt år
Gott nytt åt, ja ett gott nytt år
Vi hoppas att nästa år,
också blir ett riktigt lyckat år
Åren går,
och nu vi får,
ännu ett underbart år
Så vi önskar ett gott nytt år
gott nytt år
ett riktigt gott nytt år


07/08
Ingen låt

Haha, bara så ni vet är inte verserna lika tjatiga och tråkiga. Inte riktigt iaf. Fast andra versen på 06/07 låten är ju ganska bra, lr inte. Oseriös iaf. xD "Även om det blir en påsk, så gillar vi nog inte brosk" Får väl se om det blir ngn låt imorgon... =P

Kramochgottnyttårpåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0