08-12-17

=)

Bara en skoldag kvar nu, sedan är det jullov! Egentligen vill jag få så mycket som möjligt gjort, jag vill skaffa mig ett liv, ett lite mer seriöst liv som jag trivs med. Men samtidigt vet jag ju att jag bara kommer slappa, jag kan göra absolut ingenting i timmar bara för att få tiden att gå. Det är dumt gjort av mig, det borde inte vara så svårt att ändra på, men det har blivit till en vana. Och det är bra när man inte orkar tänka på viktigare saker.

Idag i skolan har det varit rätt slappt. NO:n; film om aids (plus att jag började må konstigt och bli yr,men det gick över sedan). Lästid och studtid; diskutera samtalsämnen som Amela skrivit upp på tavlan och få reda på svenskabetygen. So; film om fördomar. Lunch; äcklig pytt i panna som vi inte behöver tala om! ^^ Engelska; skriva lite slött om lekplatsen plus betygsnack. Håltimma; Köpa god Kitkat (som såklart får mig att tänka på barnkördagen, det var nog min första när jag var typ fyra år, och låten vi gjorde om. den är bäst) och äcklig hasselnötschoklad :( Sedan lästid och svenska, då såg vi på film.

Efter skolan gick jag och Sofie till leksaksaffären och Sambo, hon letade efter julklappar till sina kusinbarn. Sedan kom hennes mamma och då gick jag runt lite själv och köpte några julklappar. Vid halv fem tog jag bussen hem. Sen åkte mamma och pappa till farmor som fyller 71 år idag. Jag orkade inte följa med.

Nu har jag suttit här och lyssnat på bra musik, kollat igenom bilddagböcker och lite annat.

Krampåer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0