08-12-13

Lucia

Idag är det lucia, fast det kommer jag nog inte märka av så mycket. Igår var det luciafirande i skolan. Det var mysigt, men kort. Sedan gick skoldagen ganska fort. På bilden var jag, Sofie, Josse, Tina och Ronja ute och fotade i snön med min kamera. Och när jag kom hem fotade jag lite mer. Sedan la jag in lite bilder på bilddagboken, så om ni vill se bilder från igår kan ni ju kolla där. ;)
På kvällen åkte jag och Emelie till Beb och såg på idolfinalen. Hade hellre velat göra något mer socialt, typ. Men idolfinal är ju mysigt så det blev en trevlig kväll. Spelade lite på Bebs trummor. Det var så länge sedan jag spelade trummor på musiken i skolan, men jag tror ändå att jag kom ihåg det vi lärde oss då. Tur det! :)
Och sen, strax innan vi skulle hem satt jag och skrev ner Mells och Bebs snack om att gifta sig med Pelle Svanslös/Elake Måns/Svarte Petter/Björnligan/Narnia/Sven i mossen i Plins skrivblock. Haha.

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Ligga kvar i sängen tills halv 11, läsa ut Liv & Lovisa (som för övrigt har ett på tok för hemskt slut) och sitta här och tråka. Just nu lyssnar jag på The Christmas Song med nån, typ Nat King Cole. Det ger lite härlig julstämning faktiskt. Också försöker jag få mitt minneskort till mobilen att funka. Vet inte vad som har hänt med det, men jag kan inte hitta det när jag sätter in det i datorn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0